Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC Liègeois 04 United Leuven
Normal Tactiek jappe
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
D`hoker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Gheltiere onderschept slim de pass. Sels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sels geeft een hoge lob. Wendling is nu in balbezit. Wendling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz passt de bal in één keer door. Wendling rent richting de bal. Wendling schiet op doel. Błoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - United Leuven 0:1

20e minuut.
Gheltiere kan de bal niet met de borst controleren. Plaskie geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kokoska de bal onder controle te krijgen. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Demol met de inworp. Holoubek geeft een hoge lob. Wendling kopt de bal weg. Fileppi is nu in balbezit. Fileppi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De Waele-De Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling verovert de bal door een tackle van achteren. Vannorti is nu in balbezit. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - United Leuven 0:2

33e minuut.
Căruţaşu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Moer de bal. Wendling rent richting de bal. Fileppi rent richting de bal. Fileppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wendling rent richting de bal. De Waele-De Guchtenaere onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fileppi. Fileppi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 69%, United Leuven 31%.
RFC Liègeois 04 - United Leuven 0:2

48e minuut.
Fileppi probeert naar een medespeler te passen. Wendling heeft problemen om de bal te vangen. Vannorti begaat een overtreding. Vannorti krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Zakos rent richting de bal. Inworp. Zakos met een snelle inworp. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
de Paz passt de bal in één keer door. Fileppi is nu in balbezit. Fileppi passt de bal met de wreef. Wendling rent richting de bal. Wendling draait met de bal, schiet en ... Błoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - United Leuven 0:3

62e minuut.
de Paz met een snelle inworp. Fileppi is nu in balbezit. Fileppi haalt uit met een fantastische trap. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pintér is nu in balbezit. de Paz onderschept slim de pass. de Paz met een sublieme pass. Wendling is nu in balbezit. Wendling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zakos probeert naar een medespeler te passen. Plaskie rent richting de bal. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC Liègeois 04 - United Leuven 1:3

77e minuut.
Holoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Fileppi rent richting de bal. Fileppi draait met de bal, schiet en ... Błoński bokst de bal weg.

86e minuut.
Holoubek speelt de bal door. Fileppi rent richting de bal. Fileppi speelt de bal door. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC Liègeois 04 63%, United Leuven 37%.
RFC Liègeois 04 - United Leuven 1:3