Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies EL Dorado
Mid II Tactiek SL 5312 HH bel 2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
56.4 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Olszyna passt de bal zonder na te denken. Wingert is nu in balbezit. Wingert passt de bal met de wreef. Rivoira rent richting de bal. Rivoira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pyk met een sublieme pass. Szupin rent richting de bal. Szupin passt de bal met de wreef. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
MacKendrick onderschept slim de pass. MacKendrick probeert naar een medespeler te passen. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski geeft een hoge lob. Kaj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Majaru kopt de bal weg. Broos rent richting de bal. Szupin rent richting de bal. Szupin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Wernecki passt de bal in één keer door. Pyk heeft problemen om de bal te vangen. Smet begaat een overtreding. Smet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 29%, EL Dorado 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warrior Ladies - EL Dorado 0:0

49e minuut.
Fındıkçı is nu in balbezit. Smet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pyk krijgt een gele kaart. Smet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pyk passt de bal met de wreef. Szupin is nu in balbezit. Met opzet legt Broos zijn tegenspeler op de grond. Broos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
van Eerd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smet is nu in balbezit. Pyk onderschept slim de pass. Pyk geeft een hoge lob. Strobbe probeert de bal met de borst te controleren. Ciupik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Majaru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciupik trapt de bal weg. van Eerd is nu in balbezit. MacKendrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKendrick krijgt een gele kaart. van Eerd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Eerd met een snel genomen vrije trap. Rivoira rent richting de bal. Rivoira haalt uit met een fantastische trap. Ciupik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - EL Dorado 1:0

73e minuut.
van Eerd met een snelle inworp. Pyk rent richting de bal. Pyk passt de bal in één keer door. Szupin rent richting de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaj stond buitenspel. Wernecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - EL Dorado 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 37%, EL Dorado 63%.
Warrior Ladies - EL Dorado 2:0