Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Ivanjica RB_Buducnost
Normal Tactiek Liga II
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten incredible
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Papierz onderschept slim de pass. Papierz passt de bal in één keer door. Zborowski speelt de bal door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Dabić bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zborowski neemt de hoekschop. Dabić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczęśniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:1

5e minuut.
Crespo speelt de bal door. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:2

6e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae passt de bal in één keer door. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:3

8e minuut.
Zborowski passt de bal in één keer door. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal zonder na te denken. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zborowski de bal. Zborowski speelt de bal door. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo draait met de bal, schiet en ... Dabić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczęśniak probeert de bal met de borst te controleren. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:4

12e minuut.
Crespo met de inworp. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal in één keer door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Tanjga is nu in balbezit. Hinić is nu in balbezit. Hinić speelt de bal door. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Damjanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanić geeft de bal voor. Papierz kopt de bal weg. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Medić is nu in balbezit. Papierz onderschept slim de pass. Papierz met een sublieme pass. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niculae speelt de bal door. Zborowski met een sublieme pass. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Dabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:5

34e minuut.
Damjanić geeft een lange en hoge pass. Papierz is nu in balbezit. Papierz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Vučenov begaat een overtreding. Zborowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uimanen met een snel genomen vrije trap. Szczęśniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlajić de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niculae is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:6

40e minuut.
Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski passt de bal in één keer door. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal met de wreef. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Vlajić probeert de bal aan de voet te houden. Dabić bokst de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Dabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:7

42e minuut.
Daar is Medić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal met de wreef. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zborowski speelt de bal door. Niculae is nu in balbezit. Szczęśniak rent richting de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Paal! Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak schiet op doel. Dabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 75%, RB_Buducnost 25%.
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:8

47e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Vlajić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Hoof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczęśniak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:9

49e minuut.
Hinić geeft een lange en hoge pass. Van Hoof kopt de bal weg. Szczęśniak is nu in balbezit. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Damjanić rent richting de bal. Markoski is nu in balbezit. Markoski passt de bal met de wreef. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Damjanić geeft een lange en hoge pass. Papierz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlajić de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:10

58e minuut.
Gudelj is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Dabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:11

62e minuut.
Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski met een sublieme pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Dabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:12

65e minuut.
Chapuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuis passt de bal met de wreef. Szczęśniak is nu in balbezit. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:13

72e minuut.
Vučenov passt de bal in één keer door. Uimanen is nu in balbezit. Uimanen passt de bal in één keer door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Papierz passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal met de wreef. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:14

78e minuut.
Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski geeft een lange en hoge pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:15

81e minuut.
Markoski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitrović de bal. Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damjanić de bal. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. Dabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dabić niet meer kan verder spelen. Tucaković komt het veld opgelopen. Markoski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczęśniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:16

88e minuut.
Van Hoof met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Tucaković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal in één keer door. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 75%, RB_Buducnost 25%.
Spartak Ivanjica - RB_Buducnost 0:16