Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobeda Sremski Karlovci Železničar Bor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Ognjanov rent richting de bal. Ćetković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćetković speelt de bal door. Kešelj rent richting de bal. Kešelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 1:0

10e minuut.
Kešelj rent richting de bal. Selimović is nu in balbezit. Kešelj rent richting de bal. Kešelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 2:0

31e minuut.
Dragutinović speelt de bal door. Banjević rent richting de bal. Ždrnja verovert de bal door een tackle van achteren. Ždrnja haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 2:1

42e minuut.
Dimitrić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragutinović rent richting de bal. Dragutinović draait met de bal, schiet en ... Pletiguz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 51%, Železničar Bor 49%.
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 2:1

48e minuut.
Ðurašković kopt de bal weg. Ždrnja rent richting de bal. Dragutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragutinović schiet op doel. Pletiguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ćetković met een snelle inworp. Selimović is nu in balbezit. Selimović haalt uit met een fantastische trap. Kešelj rent richting de bal. Kešelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šubarić kopt de bal weg. Dimitrić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragutinović. Dimitrić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dimitrić kan niet meer verder spelen. Radovanov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zobenica trapt de bal weg. Vukojević kopt de bal weg. Selimović rent richting de bal. Selimović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rakić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 3:1

75e minuut.
Klungelig pakt Ždrnja de bal. Šašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašić probeert naar een medespeler te passen. Kešelj rent richting de bal. Kešelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 4:1

80e minuut.
Crkvenjakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Njegomir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 55%, Železničar Bor 45%.
Pobeda Sremski Karlovci - Železničar Bor 4:1