Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-03 18:36
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Szabadság Liget
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22795
Pilisvörösvár AJAX Budapest
Hebehurgya Tactiek 42112
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


15e minuut.
Peier met een sublieme pass. Klungelig pakt Pölöskei de bal. Pölöskei speelt de bal door. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 1:0

26e minuut.
Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei verovert de bal door een tackle van achteren. Pölöskei passt de bal zonder na te denken. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress schiet op doel. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mario Martínez met een sublieme pass. Peier kopt de bal weg. Daar is Zatorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seress is nu in balbezit. Seress haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi passt de bal met de wreef. Peier speelt de bal door. Pölöskei rent richting de bal. Pölöskei draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez bokst de bal weg.

40e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási met een sublieme pass. Szakácsi rent richting de bal. Szakácsi haalt uit met een fantastische trap. Pádár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 1:1

42e minuut.
Zrínyi probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Szakácsi. Goede buitenspelval van de verdediging. Pádár neemt vlug de vrije trap. Zatorski is nu in balbezit. Zatorski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilisvörösvár 44%, AJAX Budapest 56%.
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 2:1

51e minuut.
Pölöskei passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peier de bal. Peier met een sublieme pass. Seress rent richting de bal. Seress schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wildes met een sublieme pass. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zatorski zijn tegenspeler op de grond. Zatorski krijgt een gele kaart. Kodolányi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kodolányi kan niet meer verder spelen. Pesti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Martz speelt de bal door. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Nánási is nu in balbezit. Nánási geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Seress de bal. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Béky bereikt de bal nog maar net als eerste. Béky draait met de bal, schiet en ... Orth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 2:2

81e minuut.
Szakácsi rent richting de bal. Szakácsi geeft een lange en hoge pass. Rékasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seress rent richting de bal. Seress haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei passt de bal in één keer door. Peier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi geeft een hoge lob. Paal! Seress rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilisvörösvár 42%, AJAX Budapest 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pilisvörösvár - AJAX Budapest 2:2