Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-08 18:34
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Stillage FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 36143
Stillage FC 12 Angry Men
MDF Tactiek Atalanta
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Kubień passt de bal in één keer door. Krasniqi rent richting de bal. Bornemissza begaat een overtreding. Bornemissza krijgt een gele kaart. Krasniqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rolnik komt bij de bal en schiet. Lovin bokst de bal weg. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gábos met een harde bal richting middenveld. Bajo kopt de bal weg. Krasniqi met een sublieme pass. Rolnik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Akácz geeft de bal voor. Kubień kopt de bal weg. Maregnani is nu in balbezit. Maregnani draait met de bal, schiet en ... Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maregnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack rent richting de bal. Sack geeft een lange en hoge pass. Kubień rent richting de bal. Kubień schiet op doel. Lovin bokst de bal weg. Gábos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rolnik neemt de hoekschop. Maregnani springt en kopt de bal. Lovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Macedo geeft een lange en hoge pass. Kubień is nu in balbezit. Kubień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 58%, 12 Angry Men 42%.
Stillage FC - 12 Angry Men 0:1

49e minuut.
Mile met een sublieme pass. Dzsudzsák rent richting de bal. Met opzet legt Rolnik zijn tegenspeler op de grond. Rolnik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Csiki stond buitenspel. Macedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Maregnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maregnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:2

54e minuut.
Sack onderschept slim de pass. Sack passt de bal in één keer door. Maregnani geeft een lange en hoge pass. Kubień maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:3

57e minuut.
Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack passt de bal in één keer door. Maregnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maregnani haalt uit met een fantastische trap. Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kuti is nu in balbezit. Sack verovert de bal door een tackle van achteren. Sack met een sublieme pass. Maregnani is nu in balbezit. Maregnani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maregnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maregnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:4

74e minuut.
Sack geeft een hoge lob. Gábos controleert de bal met de borst. Kubień rent richting de bal. Kubień haalt uit met een fantastische trap. Lovin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:5

83e minuut.
Inworp. Thépot komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Krasniqi passt de bal zonder na te denken. Jován bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot onderschept slim de pass. Thépot schiet op doel. Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:6

89e minuut.
Daar is Kubień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábos is nu in balbezit. Kubień verovert de bal door een tackle van achteren. Kubień schiet op doel. Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - 12 Angry Men 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 64%, 12 Angry Men 36%.
Stillage FC - 12 Angry Men 0:7