Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intrepid Tigers Sporting Clube de Wales
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 52.9
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen outstanding
poor Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Kılınç de bal. Kılınç speelt de bal door. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dubberley de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dedajić probeert naar een medespeler te passen. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo probeert naar een medespeler te passen. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:1

9e minuut.
Lowndes passt de bal met de wreef. Dedajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedajić probeert naar een medespeler te passen. Sandri is nu in balbezit. Sandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:2

18e minuut.
Sandri kopt de bal weg. Klungelig pakt Cotterell de bal. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç draait met de bal, schiet en ... Golding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:3

19e minuut.
Cotterell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç is nu in balbezit. Cotterell is nu in balbezit. Kılınç onderschept slim de pass. Kılınç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedajić is nu in balbezit. Dedajić geeft de bal voor. Kılınç maakt een snoekduik en kopt de bal. Golding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Golding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:4

33e minuut.
Sandri is nu in balbezit. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç passt de bal met de wreef. Sandri is nu in balbezit. Sandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:5

36e minuut.
Dedajić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Čokorilo de bal. Čokorilo passt de bal in één keer door. Sandri rent richting de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lowndes heeft problemen om de bal te vangen. Lowndes met een sublieme pass. Sandri is nu in balbezit. Sandri draait met de bal, schiet en ... Golding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:6

38e minuut.
Vörösmarty geeft een lange en hoge pass. Čokorilo is nu in balbezit. Čokorilo passt de bal met de wreef. Kılınç rent richting de bal. Kılınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:7

41e minuut.
Crumpton passt de bal zonder na te denken. Dedajić rent richting de bal. Fleming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dedajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Dedajić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft een lange en hoge pass. Sandri rent richting de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golding maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ... Golding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:8

43e minuut.
Odriozola met een sublieme pass. Klungelig pakt Čokorilo de bal. Čokorilo speelt de bal door. Kılınç rent richting de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 65%, Sporting Clube de Wales 35%.
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:9

46e minuut.
Dedajić onderschept slim de pass. Dedajić met een sublieme pass. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ... Golding werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:10

48e minuut.
Dedajić is nu in balbezit. Sandri is nu in balbezit. Dedajić probeert naar een medespeler te passen. Kılınç heeft problemen om de bal te vangen. Kılınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:11

51e minuut.
Lowndes heeft problemen om de bal te vangen. Lowndes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kılınç de bal. Kılınç schiet op doel. Cotterell probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cotterell geeft een lange en hoge pass. Langdon kopt de bal weg. Klungelig pakt Fleming de bal. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubberley geeft de bal voor. Daar is Vörösmarty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörösmarty passt de bal zonder na te denken. Sandri is nu in balbezit. Sandri schiet op doel. Golding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:12

57e minuut.
Sandri onderschept slim de pass. Dedajić heeft problemen om de bal te vangen. Dedajić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kılınç de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lowndes rent richting de bal. Lowndes geeft de bal voor. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç geeft de bal voor. Sandri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:13

60e minuut.
Dedajić rent richting de bal. Dedajić passt de bal in één keer door. Lowndes met een sublieme pass. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Golding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dedajić met een sublieme pass. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo geeft een lange en hoge pass. Sandri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:14

68e minuut.
Dedajić is nu in balbezit. Dedajić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sandri de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:15

69e minuut.
Daar is Vörösmarty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardenier is nu in balbezit. Gardenier geeft de bal voor. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Golding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:16

73e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Golding met een sublieme pass. Langdon speelt de bal door. Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kılınç de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:17

76e minuut.
Čokorilo is nu in balbezit. Čokorilo geeft een lange en hoge pass. Kılınç rent richting de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:18

79e minuut.
Lowndes kopt de bal weg. Dedajić probeert de bal met de borst te controleren. Dedajić speelt de bal door. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dedajić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kılınç de bal. Kılınç speelt de bal door. Sandri rent richting de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sandri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kılınç de bal onder controle te krijgen. Luckwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç onderschept slim de pass. Kılınç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Sandri de bal. Webster rent richting de bal. Sandri is nu in balbezit. Sandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:19

84e minuut.
Dedajić passt de bal zonder na te denken. Čokorilo is nu in balbezit. Čokorilo passt de bal met de wreef. Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:20

86e minuut.
Lowndes probeert naar een medespeler te passen. Dubberley rent richting de bal. Sandri onderschept slim de pass. Sandri haalt uit met een fantastische trap. Golding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kılınç probeert naar een medespeler te passen. Dedajić is nu in balbezit. Dedajić speelt de bal door. Klungelig pakt Sandri de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kılınç is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:21

89e minuut.
Klungelig pakt Kılınç de bal. Dedajić rent richting de bal. Dedajić passt de bal in één keer door. Sandri rent richting de bal. Sandri haalt uit met een fantastische trap. Golding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kılınç rent richting de bal. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Golding maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fleming kopt de bal weg. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een hoge lob. Kılınç springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrepid Tigers 84%, Sporting Clube de Wales 16%.
Intrepid Tigers - Sporting Clube de Wales 0:22