Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor rte turkgucu
uıjkkkkk Tactiek taktik
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten very good
very good Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Hauptmeister is nu in balbezit. Hauptmeister passt de bal zonder na te denken. Orçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orçun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Inworp. Kurmisák met de inworp. Schuster speelt de bal door. Almarza is nu in balbezit. Almarza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hauptmeister kopt de bal weg. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - rte turkgucu 0:1

11e minuut.
Cabezas probeert de bal aan de voet te houden. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmisák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurmisák krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kurmisák kopt de bal weg. Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Schuster passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski rent richting de bal. Sulowski speelt de bal door. Orçun rent richting de bal. Orçun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kohler probeert naar een medespeler te passen. Kurmisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt speelt de bal door. Orçun rent richting de bal. Orçun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Hirt geeft een hoge lob. Orçun kopt de bal weg. Sulowski heeft problemen om de bal te vangen. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Kościuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hirt met een snelle inworp. Hauptmeister rent richting de bal. Hauptmeister geeft de bal voor. Orçun maakt een snoekduik en kopt de bal. Kościuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - rte turkgucu 0:2

25e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orçun. Orçun krijgt een gele kaart. Cabezas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Hauptmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas begaat een overtreding. Hauptmeister raakt geblesseerd tijdens het duel. Hauptmeister zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orçun rent richting de bal. Orçun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hauptmeister passt de bal met de wreef. Hirt rent richting de bal. Hirt speelt de bal door. Orçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orçun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - rte turkgucu 0:3

33e minuut.
Sandıkçı speelt de bal door. Kurmisák kopt de bal weg. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pop kopt de bal weg. Inworp. Susuzoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Hauptmeister heeft problemen om de bal te vangen. Hauptmeister met een sublieme pass. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - rte turkgucu 0:4

40e minuut.
Almarza speelt de bal door. Hauptmeister geeft de bal voor. Orçun kopt de bal weg. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Cabezas rent richting de bal. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hauptmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Hauptmeister probeert naar een medespeler te passen. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Kościuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 46%, rte turkgucu 54%.
Edremit spor - rte turkgucu 0:4

49e minuut.
Maciejak geeft de bal voor. Inworp. Skapur met een snelle inworp. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Telli geeft een lange en hoge pass. Opolski kopt de bal weg. Almarza met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rivero komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kurmisák is nu in balbezit. Hauptmeister verovert de bal door een tackle van achteren. Hauptmeister geeft een lange en hoge pass. Orçun is nu in balbezit. Orçun schiet op doel. Kościuk bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Dudryk komt het veld opgelopen. Olivato komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Susuzoğlu speelt de bal door. Skapur rent richting de bal. Pop onderschept slim de pass. Pop haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - rte turkgucu 1:4

65e minuut.
Szczerba kopt de bal weg. Skapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapur passt de bal zonder na te denken. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Kościuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Susuzoğlu de bal. Barbosa rent richting de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pop is nu in balbezit. Hauptmeister is nu in balbezit. Pop onderschept slim de pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hauptmeister is nu in balbezit. Hauptmeister speelt de bal door. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Orçun is nu in balbezit. Orçun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 45%, rte turkgucu 55%.
Edremit spor - rte turkgucu 1:4