Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Tigry Zarazhennyje Homiaki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Golubev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryzhov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ryzhov met een snel genomen vrije trap. Daar is Selin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pshenichnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pshenichnikov niet meer kan verder spelen. Galahov komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kazantsev onderschept slim de pass. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Pokhomskij kopt de bal weg. Onischenko heeft problemen om de bal te vangen. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Galahov bokst de bal weg.

16e minuut.
Chernyshov rent richting de bal. Kulchiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chernyshov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chernyshov met een snel genomen vrije trap. Daar is Selin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galahov bokst de bal weg.

25e minuut.
Saharov is nu in balbezit. Trachtenberg geeft een hoge lob. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trachtenberg rent richting de bal. Trachtenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev probeert naar een medespeler te passen. Vernik rent richting de bal. Vernik schiet op doel. Gorelov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beketov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Galochkin de bal. Vernik is nu in balbezit. Vernik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 60%, Zarazhennyje Homiaki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Tigry - Zarazhennyje Homiaki 0:0

46e minuut.
Bilyaletdinov probeert naar een medespeler te passen. Vernik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sisyaev. Sisyaev krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Klungelig pakt Bilyaletdinov de bal. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyaletdinov rent richting de bal. Bilyaletdinov schiet op doel. Ryzhov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kazantsev passt de bal zonder na te denken. Babochkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galochkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokhomskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokhomskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyaletdinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyaletdinov passt de bal in één keer door. Vernik is nu in balbezit. Vernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 46%, Zarazhennyje Homiaki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Tigry - Zarazhennyje Homiaki 0:0