Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-01 18:44
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.002
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13341
U.C. Virtualdoria RizzoliIrratilandia
DragonShiryu Tactiek genio2
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.1 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Bula geeft de bal voor. Berto rent richting de bal. Cerrino onderschept slim de pass. Magri is nu in balbezit. Magri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz probeert naar een medespeler te passen. Bula probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Arcelloni bokst de bal weg. Magri rent richting de bal. Magri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tytek onderschept slim de pass. Tytek passt de bal met de wreef. Magri probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montaldo rent richting de bal. Montaldo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pertegato de bal onder controle te krijgen. Magri rent richting de bal. Magri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Montaldo kopt de bal weg. Wędzonka probeert de bal met de borst te controleren. Wędzonka geeft een hoge lob. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Arcelloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Tarcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventre is nu in balbezit. Raipani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ventre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vassetta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vassetta is nu in balbezit. Vassetta haalt uit met een fantastische trap. Ponzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:0

24e minuut.
Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Cerrino met een sublieme pass. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arcelloni bokst de bal weg. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:1

29e minuut.
Tarcza geeft een hoge lob. Daar is Famà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri schiet op doel. Arcelloni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tytek is nu in balbezit. Adatte begaat een overtreding. Tytek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tytek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magri is nu in balbezit. Magri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tytek zal de hoekschop nemen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha schiet op doel. Arcelloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 66%, RizzoliIrratilandia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:1

59e minuut.
Adatte met de inworp. Vassetta is nu in balbezit. Cerrino met een sublieme pass. Magri rent richting de bal. Magri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:2

61e minuut.
Ventre speelt de bal door. Klungelig pakt Vassetta de bal. Magri verovert de bal door een tackle van achteren. Magri haalt uit met een fantastische trap. Arcelloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:3

62e minuut.
Pagliara is nu in balbezit. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pagliara zijn tegenspeler op de grond. Pagliara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Bula geeft de bal voor. Tytek is nu in balbezit. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap. Arcelloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 1:4

64e minuut.
Bula met een snelle inworp. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka passt de bal met de wreef. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Raipani rent richting de bal. Vassetta verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre is nu in balbezit. Vassetta is nu in balbezit. Vassetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 2:4

71e minuut.
Raipani verovert de bal door een tackle van achteren. Raipani probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka met een sublieme pass. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montaldo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magri is nu in balbezit. Magri haalt uit met een fantastische trap. Arcelloni bokst de bal weg.

77e minuut.
Vassetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz probeert naar een medespeler te passen. Bula rent richting de bal. Bula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 2:5

79e minuut.
Cerrino passt de bal zonder na te denken. Daar is Wędzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka geeft een hoge lob. Magri kopt de bal weg. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bula zal de hoekschop nemen. Cerrino is nu in balbezit. Cerrino haalt uit met een fantastische trap. Montaldo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Tytek de bal. Cerrino probeert naar een medespeler te passen. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri schiet op doel. Arcelloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 2:6

86e minuut.
Famà geeft de bal voor. Magri probeert de bal aan de voet te houden. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Arcelloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 71%, RizzoliIrratilandia 29%.
U.C. Virtualdoria - RizzoliIrratilandia 2:7