Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Jarwi F.C
Pizza Tactiek dark
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Siriwiboon probeert naar een medespeler te passen. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ passt de bal met de wreef. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. Chankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ştefănuţ geeft een hoge lob. Randal kopt de bal weg. Koreš rent richting de bal. Koreš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 1:0

25e minuut.
Avdeev rent richting de bal. Avdeev passt de bal in één keer door. Jaberg rent richting de bal. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 1:1

28e minuut.
Ştefănuţ geeft een hoge lob. Koreš rent richting de bal. Randal onderschept slim de pass. Paaso onderschept slim de pass. Paaso schiet op doel. Chankov bokst de bal weg.

29e minuut.
Boaventura met een sublieme pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jaberg passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boaventura krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ştefănuţ geeft de bal voor. Paaso probeert de bal met de borst te controleren. Paaso probeert naar een medespeler te passen. Koreš probeert de bal met de borst te controleren. Koreš schiet op doel. Chankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloković met een snelle inworp. Paaso met een sublieme pass. Koreš is nu in balbezit. Koreš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 49%, Jarwi F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Jarwi F.C 1:1

47e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo passt de bal in één keer door. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Kéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 1:2

50e minuut.
Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Zloković is nu in balbezit. Saavedra geeft de bal voor. Koreš rent richting de bal. Koreš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Boaventura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ştefănuţ de bal. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. Chankov bokst de bal weg.

54e minuut.
Križić rent richting de bal. Križić geeft de bal voor. Saavedra kopt de bal weg. Križić geeft de bal voor. Jaberg krijgt zijn hoofd ertegen. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Boaventura is nu in balbezit. Boaventura geeft een hoge lob. Koreš heeft problemen om de bal te vangen. Koreš schiet op doel. Chankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 2:2

58e minuut.
Jaberg rent richting de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft een lange en hoge pass. Jaberg rent richting de bal. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Boaventura speelt de bal door. Ştefănuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Mészöly de bal. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chankov met een harde bal richting middenveld. Zloković rent richting de bal. Zloković geeft een hoge lob. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ... Chankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mészöly de bal. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zloković met een snelle inworp. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 3:2

83e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Jaberg is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kotja ... Strafschop! Kotja krijgt een gele kaart. Jaberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Jarwi F.C 3:3

87e minuut.
Zloković is nu in balbezit. Zloković passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ probeert naar een medespeler te passen. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 46%, Jarwi F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Jarwi F.C 3:3