Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarwi F.C MaracaiboFC
dark Tactiek Pizz@
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen outstanding


14e minuut.
Villatoro speelt de bal door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos passt de bal zonder na te denken. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saavedra. Sira raakt geblesseerd tijdens het duel. Orellana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaberg rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - MaracaiboFC 1:0

34e minuut.
Râpnu geeft een hoge lob. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Paaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paaso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu passt de bal zonder na te denken. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal met de wreef. Jaberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - MaracaiboFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 50%, MaracaiboFC 50%.
Jarwi F.C - MaracaiboFC 2:0

46e minuut.
Zloković komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sira met de inworp. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal zonder na te denken. Sira rent richting de bal. Sira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villatoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Zloković met een snel genomen vrije trap. Daar is Paaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paaso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paaso wilt de vrije trap nemen. Chankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kotja kopt de bal weg. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ... Chankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - MaracaiboFC 2:1

68e minuut.
Sira is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Chankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zillino geeft de bal voor. Villatoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Avdeev geeft een hoge lob. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - MaracaiboFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 54%, MaracaiboFC 46%.
Jarwi F.C - MaracaiboFC 3:1