Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC JR THE BEST
A lo Cheche Tactiek La Soñastes!
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Milanés speelt de bal door. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha met een sublieme pass. Kufel is nu in balbezit. Kufel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:1

2e minuut.
Martagón met een snelle inworp. Kotkov heeft problemen om de bal te vangen. Radziejowski is nu in balbezit. Kotkov onderschept slim de pass. Kotkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Martagón probeert naar een medespeler te passen. Háda met een sublieme pass. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Agbonavbare probeert de bal aan de voet te houden. Castellin bokst de bal weg.

5e minuut.
Háda passt de bal met de wreef. Martagón bereikt de bal nog maar net als eerste. Martagón passt de bal zonder na te denken. Kufel rent richting de bal. Kufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Mouha is nu in balbezit. Mouha geeft een hoge lob. Kotkov krijgt zijn hoofd ertegen. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:2

8e minuut.
Mouha onderschept slim de pass. Mouha passt de bal in één keer door. Kufel rent richting de bal. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cearense kopt de bal weg. Háda rent richting de bal. Háda met een sublieme pass. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Kufel de bal. Bracho rent richting de bal. Kotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moţatu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:4

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosz de bal onder controle te krijgen. Martagón rent richting de bal. Martagón passt de bal zonder na te denken. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bracho probeert naar een medespeler te passen. Háda probeert de bal aan de voet te houden. Bosz speelt de bal door. Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Castellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agbonavbare heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:5

32e minuut.
Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel passt de bal met de wreef. Háda probeert naar een medespeler te passen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Háda speelt de bal door. Kotkov is nu in balbezit. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:6

35e minuut.
Milanés met een sublieme pass. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mouha zijn tegenspeler op de grond. Mouha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Damkjar passt de bal met de wreef. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Duijm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:7

38e minuut.
Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu passt de bal in één keer door. Bracho rent richting de bal. Kotkov onderschept slim de pass. Kotkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Someşan met een sublieme pass. Zawadziński rent richting de bal. Zawadziński speelt de bal door. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Castellin bokst de bal weg.

43e minuut.
Russo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zawadziński de bal. Bartkowiak speelt de bal door. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 76%, JR THE BEST 24%.
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:7

46e minuut.
Kotkov is nu in balbezit. Kotkov passt de bal zonder na te denken. Someşan met een sublieme pass. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Radziejowski passt de bal zonder na te denken. Bracho rent richting de bal. Kufel onderschept slim de pass. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cearense met een snelle inworp. Klungelig pakt Kufel de bal. Kufel geeft de bal voor. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda geeft een lange en hoge pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:8

64e minuut.
Cearense rent richting de bal. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha met een sublieme pass. Daar is Martagón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háda geeft een hoge lob. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duijm heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:9

73e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare geeft een hoge lob. Háda probeert naar een medespeler te passen. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kufel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouha neemt de hoekschop. Kufel heeft problemen om de bal te vangen. Kufel schiet op doel. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kufel geeft de bal voor. Radziejowski heeft problemen om de bal te vangen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 78%, JR THE BEST 22%.
MaracaiboFC - JR THE BEST 0:9