Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR THE BEST MaracaiboFC
a mi manera Tactiek 3 mas
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
35.7 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten very good
good Passen adequate
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Balbul geeft een hoge lob. Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:1

8e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan passt de bal met de wreef. Winther heeft problemen om de bal te vangen. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Macieszczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Soltanov de bal. Râpnu rent richting de bal. Balbul maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balbul naar de kleedkamers voor een vroege douche. Râpnu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Râpnu kan niet meer verder spelen. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kotja speelt de bal door. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Paaso rent richting de bal. Paaso schiet op doel. Macieszczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Villatoro controleert de bal met de borst. Villatoro geeft een hoge lob. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:2

45e minuut.
Labarthe geeft de bal voor. Fragkiskatos is nu in balbezit. Met opzet legt Someşan zijn tegenspeler op de grond. Fragkiskatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paaso wilt de vrije trap nemen. Macieszczuk bokst de bal weg. Fragkiskatos probeert de bal met de borst te controleren. Fragkiskatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 77%, MaracaiboFC 23%.
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:3

46e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Paaso rent richting de bal. Paaso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:4

48e minuut.
Borejko onderschept slim de pass. Borejko geeft een lange en hoge pass. Paaso heeft problemen om de bal te vangen. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:5

50e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Kotja onderschept slim de pass. Kotja geeft een hoge lob. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Winther geeft de bal voor. Ayala controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Siriwiboon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Villatoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villatoro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Martirosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zauner rent richting de bal. Kotja verovert de bal door een tackle van achteren. Kotja geeft een hoge lob. Villatoro probeert naar een medespeler te passen. Macieszczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:6

62e minuut.
Someşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan begaat een overtreding. Someşan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valiente komt het veld opgelopen. Milliner komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro passt de bal met de wreef. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:7

68e minuut.
Clijsters bereikt de bal nog maar net als eerste. Clijsters passt de bal zonder na te denken. Jasiejko is nu in balbezit. Fragkiskatos onderschept slim de pass. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kotja kopt de bal weg. Daar is Strauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strauch speelt de bal door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Macieszczuk bokst de bal weg.

82e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Soltanov rent richting de bal. Soltanov geeft een hoge lob. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Macieszczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Soltanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Winther de bal. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 69%, MaracaiboFC 31%.
JR THE BEST - MaracaiboFC 0:8