Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC atletico guayana fc
ARCADE 532 Tactiek defensiva
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 65.3
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villatoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu geeft de bal voor. Fragkiskatos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fusserl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja begaat een overtreding. Fusserl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fusserl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 0:1

16e minuut.
Fusserl onderschept slim de pass. Fusserl geeft een lange en hoge pass. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 0:2

23e minuut.
Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu geeft een hoge lob. Adilsoy springt en kopt de bal. Kéri bokst de bal weg.

27e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Fusserl geeft een lange en hoge pass. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy schiet op doel. Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 0:3

31e minuut.
Vîlcu is nu in balbezit. Villalta is nu in balbezit. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu geeft een hoge lob. Greenwood maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 0:4

34e minuut.
Tlen heeft problemen om de bal te vangen. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fusserl ... Strafschop! Fusserl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fragkiskatos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fragkiskatos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 1:4

41e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Kotja verovert de bal door een tackle van achteren. Kotja geeft de bal voor. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Husøy bokst de bal weg.

44e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu met een snelle inworp. Salazar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 63%, atletico guayana fc 37%.
MaracaiboFC - atletico guayana fc 1:4

46e minuut.
Santarém Leite komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vîlcu speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu passt de bal met de wreef. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fragkiskatos is nu in balbezit. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paaso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kłus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu geeft een hoge lob. Adilsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Villatoro passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constantinescu. Constantinescu krijgt een gele kaart. Fragkiskatos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villatoro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fragkiskatos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Villatoro geeft de bal voor. Kłus is nu in balbezit. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 2:4

78e minuut.
Koc onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villatoro met een snelle inworp. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Husøy bokst de bal weg. Paaso probeert de bal met de borst te controleren. Paaso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - atletico guayana fc 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 44%, atletico guayana fc 56%.
MaracaiboFC - atletico guayana fc 3:4