Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Caracas MaracaiboFC
Detroit Smash Tactiek ARCADE 532
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


25e minuut.
Klungelig pakt Râpnu de bal. Râpnu speelt de bal door. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Paaso springt en kopt de bal. Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Caracas - MaracaiboFC 0:1

27e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ geeft een hoge lob. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Caracas - MaracaiboFC 1:1

29e minuut.
Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Justino de bal. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja speelt de bal door. Villatoro met een sublieme pass. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skourtis bokst de bal weg. Paaso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Caracas - MaracaiboFC 1:2

43e minuut.
Scimitarra geeft de bal voor. Villatoro rent richting de bal. Justino verovert de bal door een tackle van achteren. Justino schiet op doel. Siriwiboon probeert de bal aan de voet te houden. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Caracas 48%, MaracaiboFC 52%.
Olympique Caracas - MaracaiboFC 1:2

52e minuut.
Fragkiskatos rent richting de bal. Mulero Villena met een sublieme pass. Vrběna probeert naar een medespeler te passen. Moreira is nu in balbezit. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Justino rent richting de bal. Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko geeft een lange en hoge pass. Paaso probeert de bal met de borst te controleren. Paaso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ðức Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrběna rent richting de bal. Vrběna geeft een lange en hoge pass. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Scimitarra rent richting de bal. Labarthe begaat een overtreding. Scimitarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korzeniowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Justino kopt de bal weg. Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sumarna kopt de bal weg. Mulero Villena probeert de bal aan de voet te houden. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Caracas - MaracaiboFC 1:3

85e minuut.
Vrběna passt de bal met de wreef. Giggѕ met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Caracas - MaracaiboFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Caracas 39%, MaracaiboFC 61%.
Olympique Caracas - MaracaiboFC 2:3