Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Estudiantes de Merida FC
A lo Cheche Tactiek 4.2.3.1*
53% Balbezit 47%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 60
adequate Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


12e minuut.
Sierotnik geeft een hoge lob. Marquinhos is nu in balbezit. Pálfalvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálfalvi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pálfalvi kopt de bal weg. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos passt de bal zonder na te denken. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon passt de bal zonder na te denken. Râpnu probeert de bal aan de voet te houden. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Marquinhos geeft een lange en hoge pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon is nu in balbezit. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana schiet op doel. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Montana schiet op doel. Siriwiboon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marquinhos zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Siriwiboon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montana is nu in balbezit. Siriwiboon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siriwiboon krijgt een gele kaart. Montana raakt geblesseerd tijdens het duel. Iturrizaga neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:1

35e minuut.
Inworp. Kotja komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Soltanov speelt de bal door. Mahnken rent richting de bal. Mahnken geeft de bal voor. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:2

45e minuut.
Inworp. Villalta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 71%, Estudiantes de Merida FC 29%.
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labarthe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfalvi met een sublieme pass. Rebolledo met een sublieme pass. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso draait met de bal, schiet en ... Ermişoğlu bokst de bal weg.

61e minuut.
Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Castellin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rebolledo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mahnken zal de hoekschop nemen. Montana krijgt zijn hoofd ertegen. Castellin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:3

67e minuut.
Marquinhos met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Met opzet legt Paaso zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Paaso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paaso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Montana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavrelashvili komt bij de bal en schiet. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:4

77e minuut.
Klungelig pakt Sierotnik de bal. Sierotnik speelt de bal door. Marquinhos met een sublieme pass. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lavrelashvili rent richting de bal. Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrelashvili speelt de bal door. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 80%, Estudiantes de Merida FC 20%.
MaracaiboFC - Estudiantes de Merida FC 0:4