Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC MaracaiboFC
4.2.3.1* Tactiek Salomon R
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 35.2
outstanding Schieten poor
excellent Passen average
good Verdedigen very good


4e minuut.
Lavrelashvili geeft een hoge lob. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brunner is nu in balbezit. Brunner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Milliner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Villalta rent richting de bal. Brunner verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo schiet op doel. Milliner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 1:0

36e minuut.
Zincir rent richting de bal. Lavrelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrelashvili met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Milliner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 2:0

45e minuut.
Lavrelashvili geeft een lange en hoge pass. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Gamargo rent richting de bal. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Milliner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 3:0

45e minuut.
Labarthe komt het veld opgelopen. Xudaverdiyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 33%, MaracaiboFC 67%.
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 3:0

46e minuut.
Sierotnik passt de bal met de wreef. Daar is Nəcəfoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfoğlu geeft een hoge lob. Brunner is nu in balbezit. Brunner draait met de bal, schiet en ... Milliner bokst de bal weg. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 4:0

49e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sierotnik geeft een hoge lob. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 5:0

52e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo onderschept slim de pass. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamargo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamargo wilt de vrije trap nemen. Milliner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Brunner rent richting de bal. Brunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 6:0

57e minuut.
Kotja heeft problemen om de bal te vangen. Lavrelashvili is nu in balbezit. Lavrelashvili probeert naar een medespeler te passen. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Milliner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Brunner geeft een hoge lob. Lavrelashvili kopt de bal weg. Soltanov heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales komt het veld opgelopen. Montana komt het veld opgelopen. Iturrizaga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare geeft de bal voor. Landaeta kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Jacob geeft de bal voor. Iturrizaga kopt de bal weg. Lavrelashvili rent richting de bal. Lavrelashvili geeft de bal voor. Montana springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kotja passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahnken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavrelashvili rent richting de bal. Lavrelashvili geeft de bal voor. Paal! Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 7:0

84e minuut.
Lavrelashvili probeert naar een medespeler te passen. Landaeta is nu in balbezit. Saavedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landaeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Landaeta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Milliner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 28%, MaracaiboFC 72%.
Estudiantes de Merida FC - MaracaiboFC 8:0