Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC NARANJA MECANICA FC
JLMORA5311D.1 Tactiek NMM1_22
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
9 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 71.5
adequate Schieten outstanding
good Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Klungelig pakt Ferreira de bal. Labarthe is nu in balbezit. Narváez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narváez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Montiel kopt de bal weg. Kotja heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira rent richting de bal. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Borejko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zsolnyánszki de bal. Zsolnyánszki geeft een lange en hoge pass. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 0:1

29e minuut.
Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta met een sublieme pass. Borejko rent richting de bal. Montiel rent richting de bal. Montiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ferreira passt de bal met de wreef. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Siriwiboon ... Strafschop! Siriwiboon krijgt een gele kaart. Kunarac raakt geblesseerd tijdens het duel. Kunarac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 0:2

41e minuut.
Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Râpnu rent richting de bal. Montiel geeft de bal voor. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac schiet op doel. Kéri bokst de bal weg.

42e minuut.
Kéri probeert naar een medespeler te passen. Narváez kopt de bal weg. Villalta kan de bal niet met de borst controleren. Kunarac onderschept slim de pass. Kunarac schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Râpnu kopt de bal weg. Myhrvold is nu in balbezit. Fragkiskatos onderschept slim de pass. Fragkiskatos schiet op doel. Luzhaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 73%, NARANJA MECANICA FC 27%.
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:2

50e minuut.
Zsolnyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnyánszki geeft een hoge lob. Labarthe controleert de bal met de borst. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kéri met een sublieme pass. Râpnu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasquel. Carrasquel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Montiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalta. Villalta krijgt een gele kaart. Montiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunarac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soltanov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Râpnu begaat een overtreding. Ferreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kunarac kopt de bal weg. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Kunarac krijgt zijn hoofd ertegen. Kéri bokst de bal weg.

82e minuut.
Güleray passt de bal in één keer door. Montiel is nu in balbezit. Montiel speelt de bal door. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. Kéri bokst de bal weg.

85e minuut.
Kunarac passt de bal zonder na te denken. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kunarac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Isnardi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montiel de bal. Montiel passt de bal zonder na te denken. Kunarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunarac haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Soltanov geeft een lange en hoge pass. Isnardi met een sublieme pass. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een hoge lob. Kunarac krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Myhrvold kopt de bal weg. Ferreira geeft de bal voor. Kunarac is nu in balbezit. Kunarac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 68%, NARANJA MECANICA FC 32%.
MaracaiboFC - NARANJA MECANICA FC 1:3