Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC CHAIMAS F.C.
ARCADE 532A Tactiek ccc
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Özerdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Sardelić geeft een hoge lob. Szmatuła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kotja de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zloković kopt de bal weg. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasić. Paaso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zloković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pereira rent richting de bal. Apacz is nu in balbezit. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Labarthe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - CHAIMAS F.C. 0:1

37e minuut.
Kéri probeert naar een medespeler te passen. Vergara controleert de bal met de borst. Vergara passt de bal met de wreef. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Zloković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Fragkiskatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc kopt de bal weg. Keseciler speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Buitenspel voor Fragkiskatos. Goede buitenspelval van de verdediging. Râpnu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 65%, CHAIMAS F.C. 35%.
MaracaiboFC - CHAIMAS F.C. 0:1

67e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labarthe. Apacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soltanov komt het veld opgelopen. Sardelić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - CHAIMAS F.C. 1:1

84e minuut.
Labarthe speelt de bal door. Zloković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloković probeert naar een medespeler te passen. Paaso is nu in balbezit. Paaso schiet op doel. Bakkehaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Fragkiskatos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keseciler. Fragkiskatos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milanés komt bij de bal en schiet. Bakkehaug bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 56%, CHAIMAS F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - CHAIMAS F.C. 1:1