Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAIMAS F.C. MaracaiboFC
ccc Tactiek JLMORA5311D.1
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 44.6
outstanding Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarthe rent richting de bal. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz schiet op doel. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Sardelić is nu in balbezit. Râpnu begaat een overtreding. Sardelić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiller met een snel genomen vrije trap. Daar is Soltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotja heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereira rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 1:0

17e minuut.
Labarthe geeft de bal voor. Milanés kopt de bal weg. Rebolledo kan de bal niet met de borst controleren. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tiller verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaidzhiev speelt de bal door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Kéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 2:0

27e minuut.
Vergara met de inworp. Sardelić met een sublieme pass. Kalaidzhiev rent richting de bal. Kalaidzhiev geeft een hoge lob. Apacz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vergara geeft een lange en hoge pass. Pereira is nu in balbezit. Siriwiboon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siriwiboon krijgt een gele kaart. Pereira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiller komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereira rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 3:0

31e minuut.
Kalaidzhiev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sardelić de bal. Sardelić passt de bal met de wreef. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Tiller heeft problemen om de bal te vangen. Tiller passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 4:0

45e minuut.
Apacz rent richting de bal. Soltanov begaat een overtreding. Apacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apacz kopt de bal weg. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. Kéri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 30%, MaracaiboFC 70%.
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 4:0

46e minuut.
Râpnu passt de bal in één keer door. Villalta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiller is nu in balbezit. Tiller geeft een lange en hoge pass. Apacz krijgt zijn hoofd ertegen. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Milanés kopt de bal weg. Paaso is nu in balbezit. Vasić begaat een overtreding. Vasić krijgt een gele kaart. Paaso raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebolledo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Siriwiboon is nu in balbezit. Siriwiboon geeft een hoge lob. Grzeszczak heeft problemen om de bal te vangen. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug bokst de bal weg.

57e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Vale e Azevedo is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Saavedra komt het veld opgelopen. Duijm komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sardelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardelić passt de bal zonder na te denken. Kalaidzhiev rent richting de bal. Kalaidzhiev geeft de bal voor. Apacz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 36%, MaracaiboFC 64%.
CHAIMAS F.C. - MaracaiboFC 4:0