Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC FC Start
3 mas Tactiek This is
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Povišer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beutel speelt de bal door. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broullon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broullon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft de bal voor. Povišer rent richting de bal. Paaso onderschept slim de pass. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Calderón de bal onder controle te krijgen. Broullon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broullon schiet op doel. Kéri bokst de bal weg.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Paaso de bal onder controle te krijgen. Povišer rent richting de bal. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Meléndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 1:0

28e minuut.
Râpnu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Benitez is nu in balbezit. Benitez passt de bal in één keer door. Paaso probeert naar een medespeler te passen. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süveges komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Duijm met een snelle inworp. Milanés is nu in balbezit. Milanés geeft een hoge lob. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Saavedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broullon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broullon haalt uit met een fantastische trap. Kéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - FC Start 1:1

39e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benitez de bal. Paaso rent richting de bal. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 2:1

41e minuut.
Zloković geeft de bal voor. Niza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 3:1

42e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Iţic is nu in balbezit. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos schiet op doel. Süveges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 4:1

44e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milanés krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro geeft de bal voor. Paaso is nu in balbezit. Paaso schiet op doel. Süveges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 41%, FC Start 59%.
MaracaiboFC - FC Start 5:1

46e minuut.
Inworp. Kotja komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Milanés probeert naar een medespeler te passen. Kankaanpää is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kankaanpää met een snelle inworp. Monagas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Milanés rent richting de bal. Milanés probeert naar een medespeler te passen. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Klungelig pakt Broullon de bal. Soltanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Broullon raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Villatoro passt de bal in één keer door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vrabie met een snelle inworp. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés geeft een hoge lob. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Beutel probeert naar een medespeler te passen. Broullon rent richting de bal. Broullon haalt uit met een fantastische trap. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 5:2

61e minuut.
Milanés speelt de bal door. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro probeert naar een medespeler te passen. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Inworp. Beutel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broullon is nu in balbezit. Broullon schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo passt de bal met de wreef. Fragkiskatos speelt de bal door. Villatoro heeft problemen om de bal te vangen. Villatoro geeft een hoge lob. Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Labarthe komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fragkiskatos passt de bal zonder na te denken. Paaso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Povišer. Povišer krijgt een gele kaart. Paaso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paaso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Milanés onderschept slim de pass. Iţic maakt een afschuwelijke overtreding. Milanés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Milanés kan niet meer verder spelen.

78e minuut.
Saavedra passt de bal in één keer door. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro geeft een hoge lob. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vrabie de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 6:2

81e minuut.
Zloković passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niza de bal onder controle te krijgen. Süveges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - FC Start 7:2

85e minuut.
Kankaanpää passt de bal met de wreef. Broullon rent richting de bal. Labarthe begaat een overtreding. Broullon raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas wilt de vrije trap nemen. Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villatoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie maakt een afschuwelijke overtreding. Vrabie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 39%, FC Start 61%.
MaracaiboFC - FC Start 7:2