Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C MaracaiboFC
451-Pep Tactiek 3 mas
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Verheijen rent richting de bal. Verheijen geeft de bal voor. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Izturis is nu in balbezit. Izturis haalt uit met een fantastische trap. Kéri bokst de bal weg. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Banai passt de bal zonder na te denken. Verheijen rent richting de bal. Verheijen geeft de bal voor. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Barandarian Piedra kopt de bal weg. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Čvorović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mihkelson de bal. Paaso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paaso krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Izturis met een sublieme pass. Mihkelson is nu in balbezit. Râpnu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Râpnu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cantekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantekin geeft een lange en hoge pass. Labarthe kan de bal niet met de borst controleren. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović draait met de bal, schiet en ... Kéri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 42%, MaracaiboFC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Lagann F.C - MaracaiboFC 0:0

48e minuut.
Tomson geeft een hoge lob. Mihkelson kopt de bal weg. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel. Kéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - MaracaiboFC 1:0

57e minuut.
Buitenspel voor Paaso. Goede buitenspelval van de verdediging. Valderrama komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisło komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suff met de inworp. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Suff is nu in balbezit. Suff geeft een lange en hoge pass. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Izturis geeft een lange en hoge pass. Borejko probeert de bal met de borst te controleren. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Daar is Villatoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banai krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izturis. Izturis krijgt een gele kaart. Saavedra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saavedra kan niet meer verder spelen. Rebolledo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 42%, MaracaiboFC 58%.
Team Lagann F.C - MaracaiboFC 1:0