Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Team Lagann F.C
Italiaca lol Tactiek 343-AssyLe
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Maraes met een snelle inworp. Villalta rent richting de bal. Villalta geeft een hoge lob. Maraes geeft een lange en hoge pass. Čvorović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rebolledo neemt de hoekschop. Suff geeft een lange en hoge pass. Siriwiboon geeft een hoge lob. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Verheijen probeert naar een medespeler te passen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal met de wreef. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tomson geeft een hoge lob. Čvorović kopt de bal weg. Kéri probeert naar een medespeler te passen. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso schiet op doel. Antall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Izturis passt de bal zonder na te denken. Daar is Barandarian Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barandarian Piedra speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een hoge lob. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 54%, Team Lagann F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Team Lagann F.C 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderrama komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Izturis kopt de bal weg. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson passt de bal met de wreef. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Kéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fragkiskatos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuryluk komt het veld opgelopen. Cisło komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Borejko geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos kopt de bal weg. Paaso is nu in balbezit. Paaso schiet op doel. Antall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Barandarian Piedra rent richting de bal. Villalta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barandarian Piedra raakt geblesseerd tijdens het duel. Izturis met een snel genomen vrije trap. Čvorović rent richting de bal. Čvorović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 61%, Team Lagann F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Team Lagann F.C 0:0