Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Zohari NK Tropico
442-1 Tactiek tropico
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten solid
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cizalj de bal. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Cizalj probeert de bal aan de voet te houden. Santos bokst de bal weg.

10e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oliva de bal. da Costa is nu in balbezit. Jalšovec onderschept slim de pass. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Kościuszko probeert naar een medespeler te passen. Buzsáky is nu in balbezit. Zencefil verovert de bal door een tackle van achteren. Zencefil schiet op doel. Vrazalica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Faragli Gigli is nu in balbezit. Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. Kościuszko kopt de bal weg. Teerisuo geeft een lange en hoge pass. Zencefil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - NK Tropico 0:1

19e minuut.
Slavov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rollin komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Iserhardt rent richting de bal. Jalšovec rent richting de bal. Iserhardt speelt de bal door. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majoroš zal de hoekschop nemen. Jalšovec springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Faragli Gigli is nu in balbezit. Bảo Hoàng onderschept slim de pass. Majoroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoroš geeft een hoge lob. Jalšovec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt probeert naar een medespeler te passen. Cizalj rent richting de bal. Lulić verovert de bal door een tackle van achteren. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Zohari - NK Tropico 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 41%, NK Tropico 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Zohari - NK Tropico 1:1

46e minuut.
Fengler komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec rent richting de bal. Iserhardt rent richting de bal. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Iserhardt passt de bal zonder na te denken. Jalšovec is nu in balbezit. Mansuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - NK Tropico 2:1

77e minuut.
Cizalj heeft problemen om de bal te vangen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić onderschept slim de pass. Lulić schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jalšovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - NK Tropico 3:1

85e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cizalj de bal. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - NK Tropico 4:1

89e minuut.
Majoroš verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Majoroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majoroš geeft de bal voor. Jalšovec krijgt zijn hoofd ertegen. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen. Santos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 40%, NK Tropico 60%.
FK Zohari - NK Tropico 4:1