Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni Bezobrazni Željezničar
trening_golmana Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gekov speelt de bal door. Agičević rent richting de bal. Chadasevičius onderschept slim de pass. Chadasevičius geeft een hoge lob. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 1:0

6e minuut.
Inworp. Otović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gekov speelt de bal door. Rovčanin probeert naar een medespeler te passen. Sagaj is nu in balbezit. Sagaj geeft een hoge lob. Banda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Radulović trapt de bal weg. Buhač kopt de bal weg. Neimarlija speelt de bal door. Turina rent richting de bal. Turina haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Neimarlija speelt de bal door. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić passt de bal zonder na te denken. Turina is nu in balbezit. Turina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Isabegović passt de bal met de wreef. Otović bereikt de bal nog maar net als eerste. Otović passt de bal in één keer door. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel. Hadžijusufović bokst de bal weg. Buhač is nu in balbezit. Buhač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Brenjo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glišić is nu in balbezit. Glišić passt de bal zonder na te denken. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel. Hadžijusufović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Aksentić geeft een hoge lob. Glišić met een sublieme pass. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina schiet op doel. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 1:1

33e minuut.
Neimarlija is nu in balbezit. Neimarlija met een sublieme pass. Otović rent richting de bal. Otović draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Haskaj passt de bal in één keer door. Daar is Banda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neimarlija begaat een overtreding. Neimarlija krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Banda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gekov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Banda kopt de bal weg. Chadasevičius is nu in balbezit. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Buhač geeft een hoge lob. Otović is nu in balbezit. Otović speelt de bal door. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trebinjac kopt de bal weg. Turina is nu in balbezit. Turina passt de bal in één keer door. Glišić is nu in balbezit. Glišić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Otović rent richting de bal. Otović passt de bal zonder na te denken. Glišić rent richting de bal. Glišić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Banda is nu in balbezit. Banda met een sublieme pass. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin schiet op doel. Puzović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 2:1

43e minuut.
Rovčanin onderschept slim de pass. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda passt de bal in één keer door. Bekan is nu in balbezit. Bekan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 61%, Bezobrazni Željezničar 39%.
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 3:1

49e minuut.
Radulović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Glišić is nu in balbezit. Glišić passt de bal zonder na te denken. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Turina met een sublieme pass. Trebinjac geeft een lange en hoge pass. Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buhač bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 3:2

53e minuut.
Trebinjac met een sublieme pass. Glišić rent richting de bal. Turina is nu in balbezit. Turina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Neimarlija speelt de bal door. Buhač bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhač met een sublieme pass. Turina heeft problemen om de bal te vangen. Turina draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović bokst de bal weg. Buhač rent richting de bal. Buhač schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 3:3

59e minuut.
Neimarlija passt de bal in één keer door. Otović speelt de bal door. Turina rent richting de bal. Turina schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 3:4

62e minuut.
Haskaj rent richting de bal. Haskaj passt de bal zonder na te denken. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel. Puzović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 4:4

65e minuut.
Neimarlija rent richting de bal. Neimarlija met een sublieme pass. Turina is nu in balbezit. Daar is Turina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turina draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović bokst de bal weg.

68e minuut.
Sagaj is nu in balbezit. Sagaj draait met de bal, schiet en ... Agičević probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dettenholzer zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buhač kan de bal niet met de borst controleren. Dettenholzer verovert de bal door een tackle van achteren. Dettenholzer geeft een lange en hoge pass. Sagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaj geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal. Puzović bokst de bal weg. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 5:4

74e minuut.
Haskaj is nu in balbezit. Banda is nu in balbezit. Haskaj geeft een hoge lob. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dettenholzer passt de bal in één keer door. Glišić is nu in balbezit. Gekov onderschept slim de pass. Gekov geeft de bal voor. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Puzović met een sublieme pass. Turina kopt de bal weg. Glišić is nu in balbezit. Glišić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Isabegović met een snelle inworp. Neimarlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimarlija passt de bal in één keer door. Turina is nu in balbezit. Turina haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turina is nu in balbezit. Turina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bekan speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Klungelig pakt Rovčanin de bal. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Chadasevičius probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trebinjac speelt de bal door. Inworp. Brenjo met een snelle inworp. Gekov probeert de bal met de borst te controleren. Gekov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dettenholzer neemt de hoekschop. Banda kopt de bal weg. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 6:4

89e minuut.
Turina passt de bal in één keer door. Gekov rent richting de bal. Gekov passt de bal in één keer door. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Radulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Puzović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 7:4

90e minuut.
Glišić is nu in balbezit. Glišić passt de bal in één keer door. Haskaj geeft een lange en hoge pass. Bekan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 8:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 47%, Bezobrazni Željezničar 53%.
FC Manekeni - Bezobrazni Željezničar 8:4