Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger cfr blascovici
next Tactiek kkk
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 44.1
average Schieten adequate
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Sabeditsch passt de bal met de wreef. Viduka is nu in balbezit. Bunghitu begaat een overtreding. Bunghitu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lerinc kopt de bal weg. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu met een sublieme pass. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan draait met de bal, schiet en ... Manolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - cfr blascovici 0:1

23e minuut.
García Delgado met een sublieme pass. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor onderschept slim de pass. Pajor geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
García Delgado rent richting de bal. Bunghitu onderschept slim de pass. Bunghitu speelt de bal door. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pesta kopt de bal weg. Daar is Lerinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGowan is nu in balbezit. MacGowan haalt uit met een fantastische trap. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ciuchină speelt de bal door. Daar is Lerinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGowan is nu in balbezit. MacGowan schiet op doel. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - cfr blascovici 0:2

42e minuut.
Pesta geeft een lange en hoge pass. Mangueira rent richting de bal. Pajor onderschept slim de pass. Pajor geeft een lange en hoge pass. MacGowan heeft problemen om de bal te vangen. Grecescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 76%, cfr blascovici 24%.
F.C.Fulger - cfr blascovici 0:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Viduka de bal onder controle te krijgen. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński passt de bal in één keer door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skowroński speelt de bal door. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu passt de bal met de wreef. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Skowroński passt de bal in één keer door. Sabeditsch heeft problemen om de bal te vangen. Sabeditsch passt de bal met de wreef. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 68%, cfr blascovici 32%.
F.C.Fulger - cfr blascovici 0:2