Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virginia FC Sabrosos Rayados
4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Amerini geeft de bal voor. Leus kan de bal niet met de borst controleren. Leus speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Malícia bereikt de bal nog maar net als eerste. Malícia geeft een lange en hoge pass. Boasso kopt de bal weg. Nurci is nu in balbezit. Nurci draait met de bal, schiet en ... Pontegarnica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 1:0

9e minuut.
Pesantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesantes geeft een hoge lob. Óváry probeert de bal met de borst te controleren. Óváry draait met de bal, schiet en ... Pontegarnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 2:0

11e minuut.
San Pablo is nu in balbezit. San Pablo speelt de bal door. Klungelig pakt Yépez de bal. Óváry is nu in balbezit. Óváry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leus zal de hoekschop nemen. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yépez de bal. Óváry is nu in balbezit. Óváry draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 3:0

23e minuut.
Daar is Boasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román is nu in balbezit. Óváry onderschept slim de pass. Óváry draait met de bal, schiet en ... Pontegarnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 4:0

24e minuut.
Leus rent richting de bal. Leus geeft een lange en hoge pass. Óváry rent richting de bal. Óváry schiet op doel. Pontegarnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 5:0

28e minuut.
Óváry rent richting de bal. Nurci is nu in balbezit. Pontegarnica probeert naar een medespeler te passen. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Ortiz met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sonderveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Kukiełka de bal. Kukiełka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nurci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurci haalt uit met een fantastische trap. Pontegarnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Óváry rent richting de bal. Óváry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 6:0

33e minuut.
Óváry rent richting de bal. Óváry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nurci de bal. Nurci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 7:0

36e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka passt de bal zonder na te denken. Malícia probeert naar een medespeler te passen. Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nurci rent richting de bal. Nurci haalt uit met een fantastische trap. Pontegarnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 8:0

40e minuut.
Malícia geeft een lange en hoge pass. Óváry kan de bal niet met de borst controleren. Óváry met een sublieme pass. Nurci is nu in balbezit. Nurci draait met de bal, schiet en ... Pontegarnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Óváry rent richting de bal. Óváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 9:0

44e minuut.
Sonderveld verovert de bal door een tackle van achteren. Sonderveld probeert naar een medespeler te passen. Nurci heeft problemen om de bal te vangen. Nurci schiet op doel. Pontegarnica probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virginia FC 25%, Sabrosos Rayados 75%.
Virginia FC - Sabrosos Rayados 9:0

50e minuut.
Sonderveld onderschept slim de pass. Sonderveld speelt de bal door. Klungelig pakt Nurci de bal. Nurci haalt uit met een fantastische trap. Pontegarnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 10:0

53e minuut.
Pesantes rent richting de bal. Kukiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiełka passt de bal zonder na te denken. Daar is Óváry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óváry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Malícia probeert naar een medespeler te passen. Román is nu in balbezit. Óváry onderschept slim de pass. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 11:0

61e minuut.
Doeltrap. Pepe komt het veld opgelopen. Neyt komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pesantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Condorazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leus verovert de bal door een tackle van achteren. Neyt is nu in balbezit. Neyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuñas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Villota is nu in balbezit. Malícia verovert de bal door een tackle van achteren. Malícia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Neyt de bal. Neyt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sonderveld heeft problemen om de bal te vangen. Sonderveld passt de bal in één keer door. Leus rent richting de bal. Neyt rent richting de bal. Neyt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Malícia is nu in balbezit. Malícia geeft een hoge lob. Boasso is nu in balbezit. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Condorazo onderschept slim de pass. Condorazo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leus met de inworp. Malícia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka passt de bal zonder na te denken. Leus speelt de bal door. Neyt rent richting de bal. Neyt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Kukiełka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pepe rent richting de bal. Pepe draait met de bal, schiet en ... Pontegarnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 12:0

85e minuut.
San Pablo rent richting de bal. San Pablo passt de bal in één keer door. Pesantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe verovert de bal door een tackle van achteren. Pepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Román de bal. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Pontegarnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virginia FC - Sabrosos Rayados 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virginia FC 4%, Sabrosos Rayados 96%.
Virginia FC - Sabrosos Rayados 13:0