Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Griffons Ipoh Falcons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Alif Alias is nu in balbezit. Alif Alias met een sublieme pass. Jamaluddin speelt de bal door. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Griffons - Ipoh Falcons 1:0

36e minuut.
bin A. Rahman speelt de bal door. bin Mahamadi kopt de bal weg. Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata onderschept slim de pass. bin Che Mata geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata rent richting de bal. bin Che Mata probeert naar een medespeler te passen. bin Mahamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahamadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. bin Saad met een snelle inworp. bin Mustaffa rent richting de bal. Sumardi verovert de bal door een tackle van achteren. Sumardi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Griffons - Ipoh Falcons 1:1

45e minuut.
bin Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saad onderschept slim de pass. bin Saad probeert naar een medespeler te passen. Sumardi is nu in balbezit. Sumardi haalt uit met een fantastische trap. bin Sanusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Griffons 48%, Ipoh Falcons 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Griffons - Ipoh Falcons 1:1

47e minuut.
Jamaluddin rent richting de bal. bin Che Mata rent richting de bal. bin Che Mata passt de bal met de wreef. bin Che Abdullah is nu in balbezit. bin Che Abdullah schiet op doel. bin A. Rahman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Griffons - Ipoh Falcons 2:1

54e minuut.
Alif Alias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Omar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. bin Mahamadi met een snelle inworp. bin Che Mata geeft een lange en hoge pass. Mohd Hassan heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Rahman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Omar passt de bal met de wreef. Abdullah is nu in balbezit. Abdullah geeft de bal voor. bin Che Abdullah rent richting de bal. bin Che Abdullah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
bin Rabin heeft problemen om de bal te vangen. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Abd Rahman de bal. bin Abd Rahman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mohd Hassan is nu in balbezit. bin Abd Rahman maakt een afschuwelijke overtreding. Mohd Hassan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mohd Hassan met een snel genomen vrije trap. bin Che Lah is nu in balbezit. bin Che Lah schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat bin A. Rahman niet meer kan verder spelen. Surendran komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Jamaluddin geeft een hoge lob. Inworp. bin Mahamadi met de inworp. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Griffons 34%, Ipoh Falcons 66%.
FC Griffons - Ipoh Falcons 2:1