Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Solitarios Cerveceros Desbocados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Benítez onderschept slim de pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ... Carvajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benítez rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cáceres met een snelle inworp. Montaño speelt de bal door. López heeft problemen om de bal te vangen. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Carvajal met een harde bal richting middenveld. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron begaat een overtreding. Cintron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 46%, Cerveceros Desbocados 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Solitarios - Cerveceros Desbocados 0:0

53e minuut.
Otero geeft een hoge lob. Curiel is nu in balbezit. Curiel passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Morillo geeft de bal voor. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero begaat een overtreding. Otero krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Montaño rent richting de bal. Montaño geeft de bal voor. Campuzano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cintron rent richting de bal. Cintron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alarcón trapt de bal weg. Benítez kopt de bal weg. Klungelig pakt Morillo de bal. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - Cerveceros Desbocados 1:0

85e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres begaat een overtreding. Henríquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Alarcón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 52%, Cerveceros Desbocados 48%.
Toros Solitarios - Cerveceros Desbocados 1:0