Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmes Canards FC Douala
Normal Tactiek campeonnes
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 51
weak Schieten adequate
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


5e minuut.
Kamga geeft een hoge lob. M`Beh kopt de bal weg. Unali is nu in balbezit. Daar is Unali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:1

7e minuut.
Kamga geeft een lange en hoge pass. M`Beh kopt de bal weg. M`Bahoute probeert de bal met de borst te controleren. Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Unali schiet op doel. Nouazi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Timba met een sublieme pass. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou passt de bal met de wreef. Unali is nu in balbezit. Unali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:2

10e minuut.
Timba probeert de bal met de borst te controleren. Timba met een sublieme pass. Unali geeft een lange en hoge pass. M`Beh rent richting de bal. M`Beh draait met de bal, schiet en ... Nouazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:3

11e minuut.
Klungelig pakt Makadji de bal. Makadji met een sublieme pass. Moudoh is nu in balbezit. Unali onderschept slim de pass. Unali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba geeft een lange en hoge pass. M`Beh kopt de bal weg. Daar is Unali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:4

15e minuut.
Makadji met een sublieme pass. Daar is Bakono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:5

16e minuut.
Bakono met een sublieme pass. Klungelig pakt Makadji de bal. Unali bereikt de bal nog maar net als eerste. Unali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:6

18e minuut.
M`Beh is nu in balbezit. Unali is nu in balbezit. M`Beh met een sublieme pass. Unali is nu in balbezit. Unali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eloundou zal de hoekschop nemen. Nouazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. M`Beh controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. M`Beh rent richting de bal. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:7

21e minuut.
M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert N`Kodo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eloundou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nouazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamga met een snelle inworp. Eloundou geeft een lange en hoge pass. Unali probeert de bal met de borst te controleren. Unali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:8

24e minuut.
M`Bahoute geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamga met de inworp. Eloundou geeft een hoge lob. Unali springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
N`Kodo trapt de bal weg. Kamga kopt de bal weg. Booh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh geeft een hoge lob. Unali springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:9

27e minuut.
Tchimtchoua geeft de bal voor. Unali controleert de bal met de borst. N`Kodo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Unali kan niet meer verder spelen. N`Jankouo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Eloundou rent richting de bal. Eloundou geeft de bal voor. N`Jankouo krijgt zijn hoofd ertegen. M`Beh probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou met een sublieme pass. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo haalt uit met een fantastische trap. Nouazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Omogu passt de bal zonder na te denken. Timba met een sublieme pass. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou geeft een lange en hoge pass. M`Beh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Eloundou passt de bal in één keer door. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh passt de bal in één keer door. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:10

37e minuut.
Eloundou met de inworp. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba geeft een lange en hoge pass. M`Beh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kamga geeft een hoge lob. N`Jankouo kopt de bal weg. M`Beh geeft de bal voor. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo draait met de bal, schiet en ... Nouazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eloundou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. M`Beh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:11

44e minuut.
Daar is N`Dingue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo draait met de bal, schiet en ... M`Beh rent richting de bal. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:12

45e minuut.
Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou speelt de bal door. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh schiet op doel. Nouazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmes Canards 81%, FC Douala 19%.
Calmes Canards - FC Douala 0:13

48e minuut.
Eloundou rent richting de bal. Eloundou geeft de bal voor. M`Beh kopt de bal weg. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timba met een snelle inworp. Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moudoh de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. M`Beh probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:14

53e minuut.
Eloundou is nu in balbezit. Eloundou probeert naar een medespeler te passen. N`Jankouo is nu in balbezit. N`Jankouo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert N`Kodo de bal onder controle te krijgen. Nouazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Eloundou speelt de bal door. M`Bahoute is nu in balbezit. M`Beh onderschept slim de pass. M`Beh schiet op doel. Nouazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Omogu kopt de bal weg. Tchimtchoua is nu in balbezit. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba onderschept slim de pass. Timba geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Makadji de bal onder controle te krijgen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua geeft de bal voor. N`Jankouo kopt de bal weg. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:15

58e minuut.
M`Beh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt N`Jankouo de bal. M`Beh is nu in balbezit. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nouazi met een harde bal richting middenveld. Booh kopt de bal weg. Kamga is nu in balbezit. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
M`Beh geeft een hoge lob. Klungelig pakt N`Dingue de bal. N`Jankouo is nu in balbezit. N`Jankouo schiet op doel. Nouazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:16

67e minuut.
Nouazi trapt de bal weg. Timba kopt de bal weg. Eloundou met een sublieme pass. N`Jankouo heeft problemen om de bal te vangen. N`Jankouo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
N`Koulou rent richting de bal. Eloundou verovert de bal door een tackle van achteren. Eloundou met een sublieme pass. N`Jankouo rent richting de bal. N`Jankouo draait met de bal, schiet en ... Nouazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:17

73e minuut.
Timba geeft een hoge lob. N`Jankouo geeft de bal voor. M`Bahoute heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. Nouazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Booh heeft problemen om de bal te vangen. Kamga probeert naar een medespeler te passen. N`Jankouo bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Kodo heeft problemen om de bal te vangen. Nouazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kamga met een sublieme pass. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh passt de bal in één keer door. N`Jankouo is nu in balbezit. N`Jankouo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
N`Jankouo passt de bal zonder na te denken. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh passt de bal in één keer door. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou schiet op doel. Paal! M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:18

85e minuut.
Makadji is nu in balbezit. Makadji probeert naar een medespeler te passen. M`Bahoute rent richting de bal. Eloundou is nu in balbezit. Eloundou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:19

88e minuut.
Timba met een sublieme pass. M`Beh rent richting de bal. N`Jankouo is nu in balbezit. N`Jankouo haalt uit met een fantastische trap. Nouazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Canards - FC Douala 0:20

90e minuut.
Timba geeft de bal voor. Klungelig pakt N`Kodo de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eloundou neemt de hoekschop. M`Beh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmes Canards 85%, FC Douala 15%.
Calmes Canards - FC Douala 0:20