Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyunik Berd Sis United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Aghaxanyan rent richting de bal. Aghaxanyan geeft de bal voor. Harutyunyan is nu in balbezit. Davtyan rent richting de bal. Davtyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hamikyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghaxanyan met de inworp. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Djorkaeff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shahinyan de bal. Shahinyan passt de bal met de wreef. Ohanyan rent richting de bal. Ohanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sisakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan rent richting de bal. Shahinyan onderschept slim de pass. Shahinyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barseghyan rent richting de bal. Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni probeert naar een medespeler te passen. Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Davtyan rent richting de bal. Davtyan passt de bal met de wreef. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hamikyan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Darchinyan niet meer kan verder spelen. Pachajyan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tumanyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harutyunyan de bal. Barseghyan is nu in balbezit. Harutyunyan onderschept slim de pass. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyunik Berd 53%, Sis United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pyunik Berd - Sis United 0:0

66e minuut.
Artsruni rent richting de bal. Artsruni passt de bal zonder na te denken. Ishkhanyan rent richting de bal. Davtyan verovert de bal door een tackle van achteren. Davtyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tumanyan rent richting de bal. Davtyan rent richting de bal. Davtyan probeert naar een medespeler te passen. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan schiet op doel. Pachajyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Koryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artsruni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyunik Berd - Sis United 0:1

75e minuut.
Klungelig pakt Barseghyan de bal. Barseghyan speelt de bal door. Hovhannisyan controleert de bal met de borst. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Minassyan speelt de bal door. Djorkaeff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kroyan. Kroyan krijgt een gele kaart. Djorkaeff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ishkhanyan met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Davtyan de bal. Sisakyan rent richting de bal. Sisakyan speelt de bal door. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyunik Berd 48%, Sis United 52%.
Pyunik Berd - Sis United 0:1