Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noyan Tapan Axperner SA EAST ARMENIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kroyan is nu in balbezit. Kroyan haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Arakelyan de bal. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapukranyan neemt de hoekschop. Boyajyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kapukranyan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keledjyan met de inworp. Kroyan rent richting de bal. Kroyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Avagian rent richting de bal. Avagian passt de bal zonder na te denken. Daar is Kroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arakelyan is nu in balbezit. Arakelyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boyajyan kopt de bal weg. Palatyan heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Arakelyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Darchinyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panosyan. Darchinyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirzoyan met een snel genomen vrije trap. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 51%, SA EAST ARMENIA 49%.
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 0:1

59e minuut.
Ohanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan met een sublieme pass. Kroyan is nu in balbezit. Kroyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kroyan kopt de bal weg. Ohanyan is nu in balbezit. Arakelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kroyan heeft problemen om de bal te vangen. Kroyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koryan met de inworp. Mirzoyan met een sublieme pass. Daar is Mnatsakanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 53%, SA EAST ARMENIA 47%.
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 0:1