Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Radnik Tromi Magarci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pićan ... Strafschop! Tešanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaluđerović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 1:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ivković niet meer kan verder spelen. Jokišić komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Obradović verovert de bal door een tackle van achteren. Čizmić is nu in balbezit. Mićanović is nu in balbezit. Kaluđerović is nu in balbezit. Kaluđerović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 2:0

12e minuut.
Mićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradović met een sublieme pass. Klungelig pakt Pićan de bal. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Gavrić geeft een hoge lob. Gašević probeert de bal aan de voet te houden. Bojković rent richting de bal. Bojković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Soldatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatović probeert naar een medespeler te passen. Kaluđerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jokišić bokst de bal weg.

34e minuut.
Tešanović rent richting de bal. Pićan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović onderschept slim de pass. Kaluđerović is nu in balbezit. Kaluđerović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 3:0

36e minuut.
Klungelig pakt Merdović de bal. Gavrić onderschept slim de pass. Gavrić speelt de bal door. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 3:1

44e minuut.
Kaluđerović rent richting de bal. Kaluđerović passt de bal zonder na te denken. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Sredić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 42%, Tromi Magarci 58%.
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 4:1

58e minuut.
Gavrić speelt de bal door. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović geeft de bal voor. Ognjanović is nu in balbezit. Ognjanović schiet op doel. Ristić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gavrić passt de bal zonder na te denken. Ognjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dragić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić passt de bal in één keer door. Merdović rent richting de bal. Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić geeft een lange en hoge pass. Ristić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Ognjanović onderschept slim de pass. Ognjanović passt de bal zonder na te denken. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Dragić de bal. Čizmić is nu in balbezit. Dragić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dragić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 45%, Tromi Magarci 55%.
Crnogorski Radnik - Tromi Magarci 4:1