Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dimond Knights of Shadows
451 moja Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 19.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Lapko passt de bal zonder na te denken. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko speelt de bal door. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ... Tereshchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Chigrinskiy is nu in balbezit. Fiala onderschept slim de pass. Fiala met een sublieme pass. Daar is Sezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Tereshchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 1:0

13e minuut.
Puiu rent richting de bal. Puiu passt de bal zonder na te denken. Sergienko speelt de bal door. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 2:0

18e minuut.
Zakotyuk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gilewicz de bal onder controle te krijgen. Turchin is nu in balbezit. Turchin draait met de bal, schiet en ... Vakhula probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lapko is nu in balbezit. Onischenko speelt de bal door. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skish de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sergienko neemt de hoekschop. Polyakov kopt de bal weg. Tereshchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Fiala is nu in balbezit. Fiala passt de bal in één keer door. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ... Tereshchenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 3:0

24e minuut.
Puiu passt de bal in één keer door. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko passt de bal met de wreef. Daar is Sezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lapko probeert naar een medespeler te passen. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko speelt de bal door. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Tereshchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt Chigrinskiy de bal. Lapko rent richting de bal. Lapko speelt de bal door. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 5:0

34e minuut.
Puiu geeft een hoge lob. Skish heeft problemen om de bal te vangen. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Tereshchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 6:0

39e minuut.
Cirurgico rent richting de bal. Cirurgico met een sublieme pass. Puiu met een sublieme pass. Sezen heeft problemen om de bal te vangen. Sezen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Zakotyuk de bal. Onischenko probeert naar een medespeler te passen. Sezen is nu in balbezit. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Tereshchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 7:0

43e minuut.
Puiu met de inworp. Lapko probeert de bal met de borst te controleren. Lapko met een sublieme pass. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dimond 21%, Knights of Shadows 79%.
FC Dimond - Knights of Shadows 7:0

46e minuut.
Skarlosh komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Yakovenko rent richting de bal. Yakovenko speelt de bal door. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen onderschept slim de pass. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Doeltrap. Tereshchenko met een harde bal richting middenveld. Inworp. Sergienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarlosh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fiala geeft een lange en hoge pass. Sergienko geeft de bal voor. Klungelig pakt Polyakov de bal. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lapko is nu in balbezit. Lapko geeft een lange en hoge pass. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ... Tereshchenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dimond - Knights of Shadows 8:0

59e minuut.
Inworp. Neustadt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Neustadt rent richting de bal. Neustadt speelt de bal door. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mykhalyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Neustadt verovert de bal door een tackle van achteren. Neustadt speelt de bal door. Sezen heeft problemen om de bal te vangen. Sezen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zorya komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tereshchenko met een harde bal richting middenveld. Zorya rent richting de bal. Zorya passt de bal met de wreef. Neustadt is nu in balbezit. Neustadt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tereshchenko trapt de bal weg van het doel. Neustadt kopt de bal weg. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. Skish probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Sergienko passt de bal zonder na te denken. Cirurgico rent richting de bal. Landmann met een sublieme pass. Skarlosh rent richting de bal. Skarlosh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Yakovenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorya met een sublieme pass. Neustadt heeft problemen om de bal te vangen. Neustadt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tereshchenko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dimond 16%, Knights of Shadows 84%.
FC Dimond - Knights of Shadows 8:0