Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutalaux FC Fabuleux Chiens
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Tour met een harde bal richting middenveld. Guikoune kopt de bal weg. Souque heeft problemen om de bal te vangen. Khadam rent richting de bal. Khadam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalaux FC - Fabuleux Chiens 0:1

9e minuut.
Souque probeert naar een medespeler te passen. Guikoune is nu in balbezit. Guikoune geeft de bal voor. Souque is nu in balbezit. Souque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalaux FC - Fabuleux Chiens 0:2

14e minuut.
Mangane is nu in balbezit. Souque is nu in balbezit. Souque passt de bal zonder na te denken. Guikoune is nu in balbezit. Guikoune haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Diedhiou verovert de bal door een tackle van achteren. Diedhiou geeft een hoge lob. Khadam kopt de bal weg. Souque bereikt de bal nog maar net als eerste. Souque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Gueze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gueze passt de bal met de wreef. Khadam is nu in balbezit. Khadam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Latorre de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam met een sublieme pass. Souque is nu in balbezit. Souque haalt uit met een fantastische trap. Mendy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe rent richting de bal. Met opzet legt Gueze zijn tegenspeler op de grond. Gueze krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gueze rent richting de bal. N`Daw begaat een overtreding. Gueze raakt geblesseerd tijdens het duel. Gueze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Souque bereikt de bal nog maar net als eerste. Souque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalaux FC 57%, Fabuleux Chiens 43%.
Brutalaux FC - Fabuleux Chiens 0:2

46e minuut.
Djiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe onderschept slim de pass. Sidibe passt de bal in één keer door. Ndau is nu in balbezit. Ndau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Gueze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Christmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christmann draait met de bal, schiet en ... Tour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Khadam kopt de bal weg. Souque bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Daw onderschept slim de pass. Gueze rent richting de bal. Gueze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ndau onderschept slim de pass. Christmann rent richting de bal. Ndau is nu in balbezit. Ndau draait met de bal, schiet en ... Diedhiou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalaux FC - Fabuleux Chiens 1:2

70e minuut.
Mangane is nu in balbezit. Massongo rent richting de bal. Mangane begaat een overtreding. Mangane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalaux FC 60%, Fabuleux Chiens 40%.
Brutalaux FC - Fabuleux Chiens 1:2