Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arazlı Döyüşçülər Əzəmətli Çaqqallar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Verdixanov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Əmirli de bal onder controle te krijgen. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arazlı Döyüşçülər - Əzəmətli Çaqqallar 0:1

15e minuut.
Oruclu met een sublieme pass. Azadov is nu in balbezit. Azadov passt de bal in één keer door. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... Cavadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Xaliqov is nu in balbezit. Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mürşüdov rent richting de bal. Mürşüdov haalt uit met een fantastische trap. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli schiet op doel. Cavadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Qurbanoğlu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bədəlbəyli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Ordubadlı verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Abbas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arazlı Döyüşçülər - Əzəmətli Çaqqallar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Döyüşçülər 58%, Əzəmətli Çaqqallar 42%.
Arazlı Döyüşçülər - Əzəmətli Çaqqallar 0:2

51e minuut.
Oruclu is nu in balbezit. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Əsədov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Əmirli is nu in balbezit. Əmirli passt de bal met de wreef. Daar is Ordubadlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sultanov kan de bal niet met de borst controleren. Məhərrəmov is nu in balbezit. Azadov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azadov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əmirli neemt de hoekschop. Əsədov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Abbas rent richting de bal. Abbas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Verdixanov de bal onder controle te krijgen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı geeft de bal voor. Əsədov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arazlı Döyüşçülər 57%, Əzəmətli Çaqqallar 43%.
Arazlı Döyüşçülər - Əzəmətli Çaqqallar 0:2