Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar El-Talaa` El Jesh AS Tanta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Salman met een sublieme pass. Al-Sharnouby rent richting de bal. Al-Sharnouby passt de bal met de wreef. Al-kroba heeft problemen om de bal te vangen. Al-kroba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
El-Baz is nu in balbezit. Hosni bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Baz geeft de bal voor. Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abo Gresha speelt de bal door. Abo Taleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Taleb passt de bal zonder na te denken. Al-kroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-kroba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Talaa` El Jesh - AS Tanta 1:0

27e minuut.
El-Baz is nu in balbezit. El-Baz probeert naar een medespeler te passen. Ubayy speelt de bal door. Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Abo Taleb met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubayy met een snelle inworp. Tarif is nu in balbezit. Tarif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
El-Baz heeft problemen om de bal te vangen. El-Baz geeft een lange en hoge pass. El-Azazy heeft problemen om de bal te vangen. Amer is nu in balbezit. Amer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ubayy passt de bal met de wreef. Amer is nu in balbezit. Tarif rent richting de bal. Tarif schiet op doel. Nuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Talaa` El Jesh 40%, AS Tanta 60%.
Ahmar El-Talaa` El Jesh - AS Tanta 1:0

52e minuut.
Abo Taleb speelt de bal door. Al-kroba rent richting de bal. Yasser onderschept slim de pass. Harb onderschept slim de pass. Harb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Talaa` El Jesh - AS Tanta 2:0

65e minuut.
Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb haalt uit met een fantastische trap. Yasser kopt de bal weg. Salman heeft problemen om de bal te vangen. Salman draait met de bal, schiet en ... Alaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kadry kopt de bal weg. Klungelig pakt Amer de bal. Rifaat rent richting de bal. Amer verovert de bal door een tackle van achteren. Amer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Amer is nu in balbezit. Tarif rent richting de bal. Salman verovert de bal door een tackle van achteren. Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Harb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdul- Matin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Talaa` El Jesh 50%, AS Tanta 50%.
Ahmar El-Talaa` El Jesh - AS Tanta 2:0