Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-27 13:28
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Synced Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2956
Synced EricUnited FC
433 Tactiek Eric-A433v2
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Athi is nu in balbezit. Athi passt de bal zonder na te denken. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup onderschept slim de pass. Hup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:1

4e minuut.
Ng probeert naar een medespeler te passen. Chandran rent richting de bal. Hup onderschept slim de pass. Hup schiet op doel. Krishnaveny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:2

7e minuut.
Mogan verovert de bal door een tackle van achteren. Mogan passt de bal zonder na te denken. Hup is nu in balbezit. Hup haalt uit met een fantastische trap. Krishnaveny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:3

9e minuut.
Halis speelt de bal door. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran geeft een hoge lob. Hup controleert de bal met de borst. Hup haalt uit met een fantastische trap. Krishnaveny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ng probeert naar een medespeler te passen. Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan met een sublieme pass. Hup rent richting de bal. Hup haalt uit met een fantastische trap. Krishnaveny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baskaran is nu in balbezit. Baskaran geeft een hoge lob. Hup rent richting de bal. Hup heeft problemen om de bal te vangen. Hup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Athi geeft een lange en hoge pass. Ng rent richting de bal. Chandran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chandran krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is See, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogan rent richting de bal. Mogan speelt de bal door. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gek speelt de bal door. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng met een sublieme pass. Hup rent richting de bal. Hup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:4

40e minuut.
Mogan kan de bal niet met de borst controleren. Mogan passt de bal met de wreef. Daar is Athi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hup rent richting de bal. Hup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 72%, EricUnited FC 28%.
Synced - EricUnited FC 0:5

49e minuut.
Athi passt de bal zonder na te denken. Ng rent richting de bal. Ng probeert naar een medespeler te passen. Hup is nu in balbezit. Hup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:6

56e minuut.
Athi geeft de bal voor. Prakash is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baskaran. Baskaran krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Halis probeert de bal met de borst te controleren. Athi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Athi de bal onder controle te krijgen. Hup rent richting de bal. Hup schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:7

71e minuut.
Prakash speelt de bal door. Kanesh heeft problemen om de bal te vangen. Hup is nu in balbezit. Hup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:8

73e minuut.
Athi onderschept slim de pass. Athi passt de bal zonder na te denken. Salej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hup is nu in balbezit. Hup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt See de bal. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ng de bal. Ng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Synced - EricUnited FC 0:9

81e minuut.
ching geeft een hoge lob. Inworp. Nagaraja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogan rent richting de bal. Mogan met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synced 63%, EricUnited FC 37%.
Synced - EricUnited FC 0:9