Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Braves Banquiers Honnêtes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mayer onderschept slim de pass. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Michels met een sublieme pass. Wampach is nu in balbezit. Wampach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 1:0

14e minuut.
Naudet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen probeert naar een medespeler te passen. Mousel is nu in balbezit. Mousel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mousel is nu in balbezit. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousel verovert de bal door een tackle van achteren. Mousel schiet op doel. Hartmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 1:1

28e minuut.
Wampach rent richting de bal. Wampach passt de bal in één keer door. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch verovert de bal door een tackle van achteren. Liesch geeft de bal voor. Kalmes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 1:2

29e minuut.
Mayer speelt de bal door. Wampach rent richting de bal. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach rent richting de bal. Wampach schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cerf kopt de bal weg. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wampach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wampach schiet op doel. Civitareale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 2:2

35e minuut.
Kirsch speelt de bal door. Klungelig pakt Grethen de bal. Mayer is nu in balbezit. Mayer haalt uit met een fantastische trap. Civitareale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 3:2

37e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Kirsch kopt de bal weg. Daar is Dublin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mousel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousel passt de bal zonder na te denken. Schroeder rent richting de bal. Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Braves 52%, Banquiers Honnêtes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 3:3

54e minuut.
Baftijari kopt de bal weg. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer haalt uit met een fantastische trap. Civitareale bokst de bal weg. Paal!

58e minuut.
Cravatte kopt de bal weg. Baftijari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wampach rent richting de bal. Wampach schiet op doel. Civitareale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 4:3

64e minuut.
Cerf geeft een hoge lob. Wampach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach rent richting de bal. Wampach haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Civitareale met een sublieme pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousel is nu in balbezit. Mousel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Michels passt de bal met de wreef. Mayer met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wampach de bal onder controle te krijgen. Wampach schiet op doel. Civitareale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Braves 39%, Banquiers Honnêtes 61%.
Princes Braves - Banquiers Honnêtes 5:3