Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-26 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slovenija Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15515
Slovenija Cymru
4-3-r-1-2 Tactiek ok
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 67.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Klančnik is nu in balbezit. Aston onderschept slim de pass. Bobnar begaat een overtreding. Aston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. French wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Maze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een hoge lob. Janžič springt en kopt de bal. Davey bokst de bal weg. Pintar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oster neemt zijn aanloop. Kotnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Cymru 0:1

19e minuut.
Cope geeft een lange en hoge pass. Oster kopt de bal weg. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Aston draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mash geeft een hoge lob. Keegan is nu in balbezit. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. Kastelic passt de bal in één keer door. Isaac is nu in balbezit. Apnar onderschept slim de pass. Apnar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cope onderschept slim de pass. Apnar verovert de bal door een tackle van achteren. Apnar probeert naar een medespeler te passen. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel. Davey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Burja geeft de bal voor. Pintar is nu in balbezit. Mash verovert de bal door een tackle van achteren. Janžič onderschept slim de pass. Janžič draait met de bal, schiet en ... Davey bokst de bal weg.

40e minuut.
Gierke is nu in balbezit. Gierke met een sublieme pass. Oster heeft problemen om de bal te vangen. Oster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Cymru 0:2

40e minuut.
Pintar speelt de bal door. Janžič heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aston. Aston krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 55%, Cymru 45%.
Slovenija - Cymru 0:2

54e minuut.
Dean heeft problemen om de bal te vangen. Janžič rent richting de bal. Apnar is nu in balbezit. Apnar geeft de bal voor. Pintar springt en kopt de bal. Davey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cockings de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Cymru 1:2

58e minuut.
Knez rent richting de bal. Knez passt de bal in één keer door. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Davey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Isaac is nu in balbezit. Janžič onderschept slim de pass. Janžič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovenija - Cymru 2:2

60e minuut.
Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Klančnik begaat een overtreding. Oster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masters komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mash kopt de bal weg. French is nu in balbezit. Inworp. Masters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. French geeft de bal voor. Kotnik bokst de bal weg.

64e minuut.
Cockings rent richting de bal. Cockings geeft een lange en hoge pass. Oster is nu in balbezit. Oster draait met de bal, schiet en ... Kotnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Cymru 2:3

70e minuut.
Oster rent richting de bal. Kotnik speelt de bal door. Knez kopt de bal weg. Apnar is nu in balbezit. Apnar draait met de bal, schiet en ... Davey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Timms komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Timms onderschept slim de pass. Knez onderschept slim de pass. Knez met een sublieme pass. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Janžič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Janžič rent richting de bal. Pintar is nu in balbezit. Cockings verovert de bal door een tackle van achteren. Janžič onderschept slim de pass. Janžič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Keegan met de inworp. Masters geeft de bal voor. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 43%, Cymru 57%.
Slovenija - Cymru 2:3