Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-26 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghana U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4488
Ghana U21 Prathet Thai U21
maybe baby Tactiek 4-3-1-2 2022
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
29 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Dogbe passt de bal met de wreef. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh passt de bal met de wreef. Quainoo rent richting de bal. Quainoo draait met de bal, schiet en ... Dongjia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 45%, Prathet Thai U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghana U21 - Prathet Thai U21 0:0

46e minuut.
Sukjai komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sukjai heeft problemen om de bal te vangen. Dogbe is nu in balbezit. Sukjai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukjai krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Kuo chuan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Boonsanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai is nu in balbezit. Saithai geeft een hoge lob. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ... Brown bokst de bal weg.

74e minuut.
Muhideen met een sublieme pass. Meng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adjovu. Adjovu krijgt een gele kaart. Meng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cunnan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chuanchuen kopt de bal weg. Kofie bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng schiet op doel. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sukjai onderschept slim de pass. Sukjai passt de bal in één keer door. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanchuen rent richting de bal. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Buitenspel voor Quainoo. Goede buitenspelval van de verdediging. Yau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Meng kopt de bal weg. Kuo chuan rent richting de bal. Kuo chuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 47%, Prathet Thai U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghana U21 - Prathet Thai U21 0:0