Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România Cuba
la pas Tactiek 5-2-wd-2
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
84.3 gemiddelde waardering 74.4
brilliant Schieten formidable
incredible Passen formidable
magical Verdedigen incredible


6e minuut.
Mare geeft de bal voor. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carvajal zijn tegenspeler op de grond. Carvajal krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Balmaseda probeert naar een medespeler te passen. Aparicio speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Cuba 0:1

25e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Murgu onderschept slim de pass. Murgu speelt de bal door. Năstase geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Toma haalt uit met een fantastische trap. Couce speelt de bal door. Năstase geeft een hoge lob. Caragiale rent richting de bal. Caragiale draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bărnuţiu geeft een hoge lob. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Balmaseda onderschept slim de pass. Modan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balmaseda. Balmaseda krijgt een gele kaart. Modan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năstase zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caragiale springt en kopt de bal. Couce bokst de bal weg. Estévez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Modan zal de hoekschop nemen. Toma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
România - Cuba 1:1

43e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Martin geeft de bal voor. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ramos geeft een lange en hoge pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 40%, Cuba 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România - Cuba 1:1

46e minuut.
Bercea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mara geeft een hoge lob. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bercea. Bercea krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ramos de bal. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. Duménigo kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salazar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sulea rent richting de bal. Sulea geeft een hoge lob. Bercea kopt de bal weg. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Doeltrap. Milosteanu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Modan de bal. Modan passt de bal in één keer door. Năstase speelt de bal door. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Estévez kopt de bal weg. Năstase met een sublieme pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft een hoge lob. Bercea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 42%, Cuba 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România - Cuba 1:1