Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panamá Deutschland
Bloque #7 Tactiek MR3
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
75.2 gemiddelde waardering 82.4
formidabel Schieten briljant
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


3e minuut.
Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montecayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homerchea rent richting de bal. Thalwieser onderschept slim de pass. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Buchforst probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt rent richting de bal. Buchforst is nu in balbezit. Buchforst geeft een hoge lob. Peschke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Heindel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuñón neemt de hoekschop. Moodie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Deutschland 1:0

14e minuut.
Bechstädt passt de bal met de wreef. Buchforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchforst met een sublieme pass. Peschke is nu in balbezit. Peschke haalt uit met een fantastische trap. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Montecayo geeft een hoge lob. Bechstädt met een sublieme pass. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panamá - Deutschland 1:1

17e minuut.
Heindel verovert de bal door een tackle van achteren. Heindel speelt de bal door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tuñón rent richting de bal. Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie haalt uit met een fantastische trap. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Deutschland 2:1

32e minuut.
Tuñón speelt de bal door. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando passt de bal met de wreef. Moodie is nu in balbezit. Moodie schiet op doel. Möhring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dannebaum passt de bal in één keer door. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser passt de bal in één keer door. Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschke haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.

44e minuut.
Reh speelt de bal door. Evans speelt de bal door. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón geeft een hoge lob. Gordón springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Möhring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 62%, Deutschland 38%.
Panamá - Deutschland 2:1

46e minuut.
Batzmann komt het veld opgelopen. Jannasch komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Thalwieser kopt de bal weg. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Batzmann begaat een overtreding. Batzmann krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Batzmann rent richting de bal. Batzmann passt de bal zonder na te denken. Buchforst is nu in balbezit. Buchforst haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Pascual komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tuñón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando onderschept slim de pass. Obando geeft de bal voor. Gordón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Deutschland 3:1

72e minuut.
Buitenspel voor Batzmann. Goede buitenspelval van de verdediging. Sawitzki komt het veld opgelopen. Torrijos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buchforst rent richting de bal. Inworp. Bechstädt met een snelle inworp. Buchforst geeft een hoge lob. Batzmann krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gatzemeier geeft de bal voor. Batzmann is nu in balbezit. Homerchea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batzmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Sawitzki wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuñón stond buitenspel. Heindel neemt vlug de vrije trap. Bechstädt kopt de bal weg. Batzmann is nu in balbezit. Batzmann draait met de bal, schiet en ... Acosta bokst de bal weg.

87e minuut.
Heindel geeft een hoge lob. Evans kopt de bal weg. Homerchea heeft problemen om de bal te vangen. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Jannasch geeft de bal voor. Batzmann kopt de bal weg. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 60%, Deutschland 40%.
Panamá - Deutschland 3:1