Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Zawadzkie Perła Lublin
4-4-2 Tactiek 2016 NEW
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten outstanding
average Passen excellent
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Luchs rent richting de bal. Luchs geeft een lange en hoge pass. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mirri de bal onder controle te krijgen. Albinati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coronado is nu in balbezit. Coronado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Siska is nu in balbezit. Mirea rent richting de bal. Mirea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández de Villegas de bal. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lustila de bal. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:1

12e minuut.
Irlandês rent richting de bal. Coronado onderschept slim de pass. Mirri is nu in balbezit. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:2

14e minuut.
Wietzon probeert naar een medespeler te passen. Fernández de Villegas speelt de bal door. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Albinati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:3

20e minuut.
Mirea met een sublieme pass. Fernández de Villegas rent richting de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Albinati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Buchla onderschept slim de pass. Buchla speelt de bal door. Nejezchleba speelt de bal door. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Buchla kopt de bal weg. Luchs speelt de bal door. Daar is Nejezchleba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nejezchleba geeft een hoge lob. Fernández de Villegas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:4

27e minuut.
Jeziorański geeft de bal voor. Coronado kan de bal niet met de borst controleren. Mirri is nu in balbezit. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Albinati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:5

35e minuut.
Nejezchleba speelt de bal door. Coronado rent richting de bal. Coronado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández de Villegas de bal. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchs rent richting de bal. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nejezchleba onderschept slim de pass. Nejezchleba probeert naar een medespeler te passen. Coronado probeert de bal aan de voet te houden. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Albinati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coronado is nu in balbezit. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:6

40e minuut.
Jeziorański geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas kopt de bal weg. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. Albinati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:7

43e minuut.
Wietzon geeft een hoge lob. Lustila heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas schiet op doel. Albinati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 85%, Perła Lublin 15%.
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:8

46e minuut.
Elmer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Fernández de Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Albinati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mezzadri rent richting de bal. Elmer verovert de bal door een tackle van achteren. Elmer geeft de bal voor. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández de Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Albinati bokst de bal weg.

52e minuut.
Mirea passt de bal in één keer door. Fernández de Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Villegas passt de bal zonder na te denken. Daar is Coronado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coronado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lustila geeft een lange en hoge pass. Buchla kopt de bal weg. Wietzon rent richting de bal. Wietzon geeft de bal voor. Coronado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morici komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Morici passt de bal met de wreef. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... Lustila probeert de bal aan de voet te houden. Albinati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:9

68e minuut.
Wietzon met de inworp. Elmer rent richting de bal. Elmer geeft de bal voor. Fernández de Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:10

69e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Kończak rent richting de bal. Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:11

73e minuut.
Albinati speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Hollevoet begaat een overtreding. Hollevoet krijgt een gele kaart. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirea met een snel genomen vrije trap. Morici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:12

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amerek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mezzadri rent richting de bal. Morici onderschept slim de pass. Morici passt de bal in één keer door. Elmer geeft een lange en hoge pass. Amerek springt en kopt de bal. Albinati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Luchs met een sublieme pass. Amerek heeft problemen om de bal te vangen. Amerek geeft een lange en hoge pass. Morici is nu in balbezit. Morici schiet op doel. Albinati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirri onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Albinati speelt de bal door. Wietzon rent richting de bal. Wietzon geeft de bal voor. Amerek kan de bal niet met de borst controleren. Amerek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Luchs met een sublieme pass. Morici rent richting de bal. Morici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 81%, Perła Lublin 19%.
HKS Zawadzkie - Perła Lublin 0:13