Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herta Vernello ASD Stonehaven
3-5-2 conte Tactiek Desperation
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
37.3 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Maccario speelt de bal door. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz passt de bal in één keer door. Loison is nu in balbezit. Loison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Miśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Damjanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardamoni onderschept slim de pass. Cardamoni schiet op doel. Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Busné speelt de bal door. Miśkiewicz geeft een hoge lob. Stričević kopt de bal weg. Cardamoni is nu in balbezit. Stričević rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Micciché rent richting de bal. Micciché passt de bal in één keer door. Loison bereikt de bal nog maar net als eerste. Loison geeft een hoge lob. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:1

17e minuut.
Kitsak geeft de bal voor. Loison krijgt zijn hoofd ertegen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Dymon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola passt de bal in één keer door. Cardamoni rent richting de bal. Cardamoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:2

33e minuut.
Tender geeft de bal voor. Ahmićević is nu in balbezit. Ahmićević geeft een lange en hoge pass. Kitsak rent richting de bal. Kitsak geeft een hoge lob. Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardamoni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:3

43e minuut.
Kitsak geeft de bal voor. Loison is nu in balbezit. Cardamoni is nu in balbezit. Cardamoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tender is nu in balbezit. Tender geeft een hoge lob. Cardamoni kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 69%, Stonehaven 31%.
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:3

53e minuut.
Busné speelt de bal door. Cardamoni is nu in balbezit. Cardamoni heeft problemen om de bal te vangen. Cardamoni draait met de bal, schiet en ... Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:4

69e minuut.
Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Cardamoni rent richting de bal. Cardamoni draait met de bal, schiet en ... Üzülmez bokst de bal weg.

86e minuut.
Buitenspel voor Spoldi. Goede buitenspelval van de verdediging. Micciché maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 63%, Stonehaven 37%.
Herta Vernello ASD - Stonehaven 0:5