Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antif Atlético FormulaManager
451 u Tactiek 4-3-3 Of
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
43.1 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten excellent
good Passen formidable
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Estalinho rent richting de bal. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franzese. Franzese krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Blondel geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Franzese. Goede buitenspelval van de verdediging. Páger neemt vlug de vrije trap. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Igloński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bica is nu in balbezit. Aldea is nu in balbezit. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisingset zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss speelt de bal door. Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft de bal voor. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 0:2

17e minuut.
Kloss geeft een hoge lob. Shchavinskij kopt de bal weg. Heldmann heeft problemen om de bal te vangen. Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Pantner bokst de bal weg.

20e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meisingset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Luca. De Luca krijgt een gele kaart. Meisingset is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kloss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Nitu de bal. Nitu passt de bal in één keer door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini onderschept slim de pass. Corbellini met een sublieme pass. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft een lange en hoge pass. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Shchavinskij is nu in balbezit. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel. Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 0:3

35e minuut.
Shchavinskij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lăzărescu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bica rent richting de bal. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 78%, FormulaManager 22%.
Antif Atlético - FormulaManager 0:4

46e minuut.
Vásquez passt de bal met de wreef. Daar is Nitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitu geeft een hoge lob. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Estalinho is nu in balbezit. Estalinho passt de bal met de wreef. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kloss passt de bal in één keer door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez passt de bal met de wreef. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nitu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bica de bal. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 0:5

56e minuut.
Heldmann geeft een lange en hoge pass. Şərifov rent richting de bal. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Igloński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 1:5

60e minuut.
Kloss passt de bal in één keer door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset met een sublieme pass. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ... Pantner bokst de bal weg. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Pantner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 1:6

65e minuut.
Millet geeft een hoge lob. Gorzała kopt de bal weg. De Luca rent richting de bal. Franzese onderschept slim de pass. Franzese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal met de wreef. Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft een hoge lob. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antif Atlético - FormulaManager 1:7

78e minuut.
Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu geeft de bal voor. Inworp. Nitu met de inworp. Kloss geeft de bal voor. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Nitu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorzała de bal. De Luca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorzała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzała legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Pantner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss passt de bal zonder na te denken. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antif Atlético 72%, FormulaManager 28%.
Antif Atlético - FormulaManager 1:7