Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern CHROBRY_1946
4-er Tactiek S-Fl-L
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
43 gemiddelde waardering 68.5
good Schieten incredible
good Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Rainer onderschept slim de pass. Rainer speelt de bal door. Yang geeft de bal voor. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spinatsch neemt de hoekschop. Abächerli is nu in balbezit. Jaberg onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jaberg geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grabner stond buitenspel. Lafranchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Spinatsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nydegger rent richting de bal. Spinatsch verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch geeft een lange en hoge pass. Abächerli springt en kopt de bal. Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:1

15e minuut.
Rainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer passt de bal met de wreef. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal. Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Carfagni probeert naar een medespeler te passen. Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer onderschept slim de pass. Rainer geeft de bal voor. Spinatsch kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vitale met een sublieme pass. Yang met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:2

25e minuut.
Mazolo heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras draait met de bal, schiet en ... Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Haas kopt de bal weg. Kreijermaat geeft een hoge lob. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nogarol geeft een lange en hoge pass. Abächerli rent richting de bal. Met opzet legt Haas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Haas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Spinatsch is nu in balbezit. Kreijermaat geeft de bal voor. Mazolo kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fras kopt de bal weg. Fras controleert de bal met de borst. Fras geeft een lange en hoge pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch passt de bal met de wreef. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. Haller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Mettraux is nu in balbezit. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:3

35e minuut.
Vitale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spinatsch de bal. Spinatsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kreijermaat neemt vlug de vrije trap. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras geeft een lange en hoge pass. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. Bach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nydegger rent richting de bal. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang met een sublieme pass. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat geeft de bal voor. Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haller speelt de bal door. Yang kopt de bal weg. Vitale geeft de bal voor. Bach springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 84%, CHROBRY_1946 16%.
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:3

47e minuut.
Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:4

49e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal zonder na te denken. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat geeft een hoge lob. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:5

51e minuut.
Jaberg met een snelle inworp. Yang is nu in balbezit. Yang geeft de bal voor. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:6

52e minuut.
Korsar passt de bal in één keer door. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Spinatsch onderschept slim de pass. Spinatsch geeft de bal voor. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:7

58e minuut.
Abächerli geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ... Haller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lafranchi geeft een hoge lob. Bach kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Haller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:8

60e minuut.
Rouvenaz komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nydegger is nu in balbezit. Nydegger geeft de bal voor. Mazolo probeert de bal aan de voet te houden. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rouvenaz kopt de bal weg. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli onderschept slim de pass. Bierli schiet op doel. Haller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:9

71e minuut.
Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat met een sublieme pass. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:10

73e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras speelt de bal door. Bierli heeft problemen om de bal te vangen. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:11

77e minuut.
Vitale probeert de bal met de borst te controleren. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 0:12

79e minuut.
Spinatsch heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti rent richting de bal. Spinatsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedretti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jermini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 1:12

81e minuut.
Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch geeft een hoge lob. Bierli kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras met een sublieme pass. Bierli met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yang is nu in balbezit. Yang geeft de bal voor. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 74%, CHROBRY_1946 26%.
Blau Weiss Luzern - CHROBRY_1946 1:13