Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lousy Hammers Athlone Town A.F.C.
Normal Tactiek 5-3-2 * CHAMPION
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
McDonnell passt de bal zonder na te denken. Crossley geeft de bal voor. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:1

17e minuut.
McDonnell probeert naar een medespeler te passen. Lantos is nu in balbezit. Nesheim speelt de bal door. Cummins heeft problemen om de bal te vangen. Cummins geeft de bal voor. Whittle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
McDonnell rent richting de bal. Nesheim is nu in balbezit. Nesheim geeft de bal voor. Bucarán rent richting de bal. Bucarán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Crossley de bal. Crossley probeert naar een medespeler te passen. Nesheim heeft problemen om de bal te vangen. Crossley is nu in balbezit. Crossley geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nesheim kopt de bal weg. Daar is Kobusinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacKelloch de bal onder controle te krijgen. Whittle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:2

27e minuut.
Crossley passt de bal in één keer door. Kobusinski is nu in balbezit. Bucarán rent richting de bal. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:3

37e minuut.
Carew probeert naar een medespeler te passen. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim geeft een lange en hoge pass. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Hammers 75%, Athlone Town A.F.C. 25%.
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:4

46e minuut.
Christian komt het veld opgelopen. Gannon komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Carew de bal onder controle te krijgen. Kobusinski rent richting de bal. Gannon rent richting de bal. Gannon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:5

62e minuut.
Durkan is nu in balbezit. Albis rent richting de bal. Albis geeft een lange en hoge pass. Gannon rent richting de bal. Gannon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nesheim onderschept slim de pass. Nesheim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gannon de bal. Gannon draait met de bal, schiet en ... Carew probeert de bal aan de voet te houden. Whittle bokst de bal weg.

74e minuut.
Crossley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bucarán de bal. Bucarán geeft een hoge lob. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Yeats passt de bal met de wreef. Duţă rent richting de bal. Wilde begaat een overtreding. Wilde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Hammers 55%, Athlone Town A.F.C. 45%.
Lousy Hammers - Athlone Town A.F.C. 0:5