Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twisted Bears Abah Sayang Melaka
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
bin Rashid speelt de bal door. Anliker heeft problemen om de bal te vangen. Anliker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Molignano de bal. Molignano draait met de bal, schiet en ... bin Arsat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Molignano rent richting de bal. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel. bin Mustaffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anliker neemt de hoekschop. bin Arsat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
bin Jahar geeft de bal voor. Seyirten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seyirten speelt de bal door. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Molignano verovert de bal door een tackle van achteren. Anliker is nu in balbezit. Anliker geeft een hoge lob. Kulhawik krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert bin Jahar de bal onder controle te krijgen. bin Arsat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:1

33e minuut.
Kulhawik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten passt de bal in één keer door. Pałkus rent richting de bal. Pałkus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. bin Arsat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
bin Suparman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rashid is nu in balbezit. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Bears 60%, Abah Sayang Melaka 40%.
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:1

47e minuut.
bin Md Johadi met een sublieme pass. Surendran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Zainu. bin Mohd Zainu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Jagannathan geeft een hoge lob. Molignano heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustaffa rent richting de bal. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. bin Arsat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
bin Mohd Zainu met een sublieme pass. Anliker rent richting de bal. Anliker speelt de bal door. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Awang geeft een lange en hoge pass. Molignano kopt de bal weg. Pałkus rent richting de bal. Pałkus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mustaffa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:2

72e minuut.
Molignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus is nu in balbezit. Molignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molignano draait met de bal, schiet en ... bin Arsat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:3

76e minuut.
Anliker speelt de bal door. Molignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molignano schiet op doel. bin Mustaffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Arsat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar met een sublieme pass. bin Mustaffa rent richting de bal. Molignano verovert de bal door een tackle van achteren. Molignano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Bears 73%, Abah Sayang Melaka 27%.
Twisted Bears - Abah Sayang Melaka 0:3